Mit tegyek? Ez mar nagyon zavar a mindennapokba is.
"Mit tegyek? Ez mar nagyon zavar a mindennapokba is."
Rajzold le őket, írj róluk verset vagy fogalmazd meg magadban, hogy mi az a tulajdonság, ami tetszik bennük.
Nekem a lerajzolás működik. Attól, hogy sokáig nézem az arcát, mialatt rajzolom valahogy olyan mintha 'eggyé válnék' az illetővel, és utána halványul a vágyakozás.
A mai hétköznapi nyelven ezt plátói szerelemnek nevezik szerintem. DE ez is szerelem, és ráadásul a legtisztább formája. Inkább amolyan odaadó rajongás és azt érzed - legalábbis én azt érzem - , hogy bárcsak segíthetnék a másiknak valamiben, pedig láthatóan nincs rá szüksége - legalábbis nálam valami ilyesmi. Ha igazából rájössz, hogy nem kell ahhoz a konkrét ember, hogy szerethesd, tehát a te szereteted valaki felé benned van, nem a másikban vagy valahol az északi sarkon, és csak a tiéd ez a szeretet, akkor már képes vagy kifelé sugározni.
Még annyi, hogy miért akarod kinőni? 15 évesen a legjobb szerelmesnek lenni. .. Még egy csomó minden történhet, még csak kedődik :D
26N
Ez nem szerelem,hiszen nőkről van szó.
Vannak nők akik a szintén nőkhöz vonzódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!