Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A "stréberek" magukra vethetne...

A "stréberek" magukra vethetnek, forever alone?

Figyelt kérdés

Komolyan veszem a tanulást, fontosnak tartom a kemény munkát.

Néha mondom is, hogy tanulni kell, de NEM(!!!) úgy, hogy "miért riny**ltok, tanulni kellett volna", hanem mondjuk úgy, hogy "könnyű, de tanulj, mert potyajegyet lehet kapni", vagy "nehéz ugyan, de tanulással túl lehet lenni rajta és utána nem kell vele tovább szenvedned".

De ha nincs szó a tanulásról, akkor is lejön az embereknek, hogy ilyen vagyok. Nem tudom miből... Szerintem kisugárzás, ennyi...

Beismerem, néha túl keményen küzdök, és időnként nehéz figyelmeztetnem magamat arra, hogy másra is rendesen szakítsak időt. De egyre jobban sikerül!!!

Nem bírom azt a mentalitást, hogy hogyan képzeli a tanár, hogy követel!? Szeretek küzdeni.

Emellett nem vagyok bulizós, csak néha üljünk be valahova és igyunk.

Inkább a más típusú összejöveteleket szeretem.

Ugye nem maradok egyedül?

2013. okt. 17. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Bár még csak 15 leszek, ami mellett furcsán is hatna, ha "bulizós" lennék, én is ilyen vagyok.

Mikor órán írunk a füzetbe, azt várom, hogy még mennyi lesz, 3 oldal még nem elég, amit másnapra betéve tudni kell. :D Rajzórán is ezerszer inkább körmölöm a művészettörténetet, mint hogy rajzolgassak.... Ezt a többségnek nem mondom el, így is furának tartanak, meg strébernek, pedig nem tartom magam annak.

2013. okt. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!