Nemzetellenes hazaáruló vagyok?
Kérlek, ne járasd le az értelmes ateista társadalmat az idétlen trollkodásoddal!
Köszönjük.
A gyűlölködés magyar mentalitás? Akkor légy szíves, olvasd vissza, hogy mit írtál és milyen hangnemben. Az nem gyűlölködő?
Nyugodtan el lehet menni innen, ha nem tetszik valami, tudtommal nem vagy idekötve. De hazug és rosszindulatú emberek nemzettől függetlenül mindenhol vannak.
Nincs olyan, hogy magyar ember, vagy olasz vagy német ember. Emberek vagyunk, személyiségek, egyedek. Nem lehet nemzethez kötni az esetleges jellemhibákat.
Én országtól függetlenül teszem a dolgom, tanulok és küzdök az álmaimért. Nem törődök az emberekkel, vagy legalábbis nem hibáztatom az országot azért, hogyha nekem valami nem sikerül. A saját életemért és sorsomért én vagyok a felelős és én tudom egyedül jobbá vagy rosszabbá tenni, s nem vezetőségtől vagy földrajzi elhelyezkedéstől függ. Sajnálom, hogy ennyire szemellenzős a világképed.
19/L
[eredetileg az "Emberek/munkahely/kollégák-nál volt a kérdés kiírva.
Nem csekély bölcsességgel a modik áttették az önismereti kérdéshez.
Igen ezzel van teendője a kérdezőknek, és amit ír: a saját nagyon gyenge, alacsony önismeretéről kivetített dolgok a "népre"
Ha ezen nem akar változtatni megkapja, amit ír, idézem: "Megérdemli a sorsát." ]
Ezis csak egy provokatív propaganda.
Csoda, hogy a moderátorok nem törölték. Amúgy meg nyugodtan elmehetsz, ha nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!