Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt eddig életed legrossza...

Mi volt eddig életed legrosszabb döntése?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 22:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Igazából még nem éltem olyan sokat (szerintem), hogy kijavíthatatlan hibát kövesse el... talán az volt a legrosszabb döntésem, mikor kiválasztottam az általános iskolámat, az utolsó másfél év csak egy egybefolyó szenvedés volt, ami a viselkedésemre is rányomta a bélyeget. Mázlim volt, hogy felvettek a hatosztályos gimibe, sikerült megváltoznom, van társasági életem, és immár erősen készülök az érettségire :)
2010. febr. 19. 20:16
 32/34 anonim ***** válasza:

Megszülettem. A többi már csak következmény. :-)

Nem tudom volt e ilyen. Azt hiszem ez csupán az életem végén tudhatom meg. Hiszen ha elégedeten hallhatok meg akkor elmondhatom ,hogy nem. Jelenleg is elégedett vagyok az életemel, néhány dolgot leszámítva.

2010. febr. 19. 20:55
 33/34 anonim ***** válasza:
Az hogy megfogantam.
2010. febr. 20. 07:37
 34/34 anonim ***** válasza:
Mikor otthagytam az előző batátnőmet.
2010. febr. 20. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!