Mi volt eddig életed legrosszabb döntése?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 22:59
31/34 anonim válasza:
Igazából még nem éltem olyan sokat (szerintem), hogy kijavíthatatlan hibát kövesse el... talán az volt a legrosszabb döntésem, mikor kiválasztottam az általános iskolámat, az utolsó másfél év csak egy egybefolyó szenvedés volt, ami a viselkedésemre is rányomta a bélyeget. Mázlim volt, hogy felvettek a hatosztályos gimibe, sikerült megváltoznom, van társasági életem, és immár erősen készülök az érettségire :)
32/34 anonim válasza:
Megszülettem. A többi már csak következmény. :-)
Nem tudom volt e ilyen. Azt hiszem ez csupán az életem végén tudhatom meg. Hiszen ha elégedeten hallhatok meg akkor elmondhatom ,hogy nem. Jelenleg is elégedett vagyok az életemel, néhány dolgot leszámítva.
34/34 anonim válasza:
Mikor otthagytam az előző batátnőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!