Mi volt eddig életed legrosszabb döntése?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 22:59
1/34 anonim válasza:
gyereket csinálni a volt nőmnek
3/34 anonim válasza:
Egy bizonyos vizsga halasztása... továbbgördülve odáig vezetett, hogy félbe kellett hagynom az egyetemet.
4/34 anonim válasza:
Az ér, hogy olyan, ami kirívóan legrosszabbnak tűnik, nem volt? Sok-sok nagyon rossz volt, de egyik se jelentkezik.
5/34 anonim válasza:
2 depis időszak amikkor nem nyirtam ki magam, meg bántam nagyon durván.
6/34 anonim válasza:
ja nekemis az öngyilkosság meg nem tétele..
7/34 anonim válasza:
Elmondtam egy barátomnak, hogy szerelmes vagyok belé. Mindketten lányok vagyunk.
9/34 anonim válasza:
hogy nem védekeztünk 16évesen a barátommal és teherbe estem.
De szívem nem lettvolna elvetetni. de nem mondhatom hogy boldog anyuka vagyok.
10/34 anonim válasza:
A saját életemet keserítettem meg avval a döntésemmel, hogy ebbe a középiskolába jelentkeztem amibe most járok!
Túl vagyok egy 1 éves depresszión, több fóbiám van mint égen a csillag, Egy elmebeteg lettem, pszichopata gondolatokkal. Mindig az jár a fejembe, hogy engem meg akarnak ölni, erőszakolni, verni stb.. És persze az ilyen emberek mindig be is találnak.. Az utcán már 2x vertek meg tök idegenek.. ez mind a rosszul választott iskola hatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!