Mi volt eddig életed legrosszabb döntése?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 22:59
22/34 anonim válasza:
Legrosszabb? Hát nem is tudom annyi volt.
Az első talán, hogy lemondtam a legjobb barátomról egy szerelemért.
A második az, hogy nem vettem be eggyel több doboz altatót. :S
23/34 anonim válasza:
Általában elég megfontoltam cselekszem..nem is emlékszem vissza,hogy mikor csináltam volna valami olyat, ami megbánható lenne. Néha talán egy két nem illő szó,amit egy életre megjegyeznek. :S
24/34 anonim válasza:
Olyan igazán rossz döntésem még nem volt. Öngyilkos meg később leszek.
26/34 anonim válasza:
semmi boldog heppis kommunista ként élem napjaimat xD
de talán az hogy még nem voltam depis csak 1 x :S
27/34 anonim válasza:
Eddig nekem se volt, de most asszem kezdek bedepizni....:S
28/34 anonim válasza:
Amikor a legjobb barátomat arra kértem, hogy mesélje el az életét. Mert eddig is tudtam, hogy szörnyű a családja, de miután elmesélte, hogy mikre kényszerítették, és hogy az apja miket csinált vele, azóta a sírás jön rám, amikor a szemébe nézek. És tudom, hogy ez persze jó dolognak számít, hogy kiönthette a lelkét, de én mostmár sosem tudok rá ugyanúgy nézni, mint azelőtt.
29/34 anonim válasza:
Hagytam valakit elmenni, anélkül, hogy elmondtam volna neki, hogy mit érzek....
30/34 anonim válasza:
Talán, hogy a félelem miatt nem mentem el a kreszvizsgára. Most újra kell kezdeni mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!