Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez a youtubeos Goodlike...

Ez a youtubeos Goodlike gyerek mitől népszerű?

Figyelt kérdés

mi az amit az a 39ezer feliratkozója lát belőle amit én nem

személy szerint ez a gyerek egy kamera elé beülő nem sok kreativitással megáldott egyén, amit jól elsajátított, hogyan vonzza magához sötét embereket

csak azt nem értem, mit látnak benne, ez megvan a legtöbb 16-17 évesben, amit ő csinál

http://www.youtube.com/watch?v=9RSj8QlHyY0

egy videója, 101 ezer megtekintéssel

még azt el tudom képzelni, hogy cuki helyeskének tartják a lányok és ezért feliratkoznak

mit gondoltok?

2013. okt. 10. 15:53
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
igen igen, mert én nem az egyszerű primitív emberekkel próbálom megtalálni a közös hangot ahogyan ő..de ebben tényleg nagyot alakít
2014. júl. 5. 09:25
 32/35 anonim válasza:

Szerintem helyes és nem tudom mitől lehet olyan népszerű.. :)

https://www.youtube.com/watch?v=3-c3O9tCmAg Nekem ez a videója nem jön be egyedül. :/ De a többi jó :))

2014. júl. 20. 00:23
 33/35 anonim ***** válasza:
54%
A külső megjelenés, ha jó, sok embert meg tud fogni, ebből kifolyólag már figyelni fognak rá, és ha ráadásul olyan témával foglalkozik amivel szinte mindenki akkor persze, hogy nézik, tudni akarják ki mit gondol. Azon kívül a személyisége. Én úgy látom, hogy ő teljesen kimutatja a személyiségét, a hozzá hasonló embereknek ez tetszik, ezért követik, példaként tekintenek rá, ráadásul egy független, híresnek nevezhető egyénről van szó. És miért nem tetszik sok embernek? Erre a válasz, hogy lehet valakinek a külseje nem tetszik-ez esetben inkább lányok/nők- másoknak viszont maga a stílusa, az hogy miket mond, hogy neki mi a vicc. Az emberek nem egyformák, ahogy őt sem lehet hasonlítani egy 35 éveshez. Sem személyiségileg sem külsőleg sem pedig erkölcsi témában, a fiatalok sokkal több mindent "megengednek maguknak" mint az idősebbek. Lehet hogy az hogy ő káromkodik egy vidiben az mának nem tetszik valaki pedig jót nevet rajta. És azért népszerű mert a korosztálya vagy a hasonló tulajdonságú embereket érdekli, hogy ő hogyan lett aki lett. :)
2014. júl. 20. 08:51
 34/35 anonim ***** válasza:
jaj de szertem az ilyen ribizliket akik dumálnak, nem tudnak semmit és nyomik, és unatkoznak hát waze ne nézd, ennyi!!
2014. júl. 30. 23:56
 35/35 anonim ***** válasza:
Akkor nézd JustVidMaaaaant XD 😂😂😂😂😂😂😂
2015. aug. 31. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!