Melyik a leggyakoribb név?
Fiú: Péter, Ádám, Ákos, Zsombor és fáj a szívem miatta, de a Szabolcsot nem adhatom.
Lányneveken még nem nagyon gondolkoztam: Réka, Veronika, Eszter, Lilla
Ami szeritem gyakori:
Fiú: Noel, Martin, Bence, Zsombor, Axel, Dominik
Lány: Hanna, Norina, Lili, Laura, Amira
Statisztika szerint:
Fiú leggyakoribbak: Bence, Máté, Levente, Ádám - ez az első 4. Lány: Anna, Hanna, Jázmin
Amiket írtál, azok közül a Laura és az Emese gyakoribbak, Ágota és Anita mostanában nem felkapottak.
A fiúnevek közül, amiket írtál, Erik van legkevesebb.
Ha rákeresel a neten, évente meg lehet nézni, hogy melyik volt a Top100 név fiúban és lányban is.
Nekem fiúnévben a Levente volt a nagy kedvencem, de már túl gyakori, és a párom is leszavazta. További kedvenceim Illés, Olivér, Domonkos, Ágoston
Lánynévben nagy kedvencem a Bíbor és a Sára, emellett tetszik még az Imola, Kiliána, Paula, Kincső, Villő
Leggyakoribb nevek azért szépen változnak évről évre.
És más a leggyakrabban adott név újszülötteknek egy évben, és más a magyar lakosság teljes létszámában a leggyakrabban viselt név. Azt hiszem itt még vezetnek a János és a Mária.
Magyarország leggyakoribb neve: a Mária és az István
Nekem ezek a nevek tetszenek:
- Lány: Barbara, Bianka, Gerda, Liliána
- Fiú: Bence, Krisztián, István, Márton
Fiú: Ádám, Etele, Atilla, András
Lány: Eszter, Adél, Léda
Ezeket adnám.
Gyakoriakat meg már leírták előttem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!