Ez a youtubeos Goodlike gyerek mitől népszerű?
mi az amit az a 39ezer feliratkozója lát belőle amit én nem
személy szerint ez a gyerek egy kamera elé beülő nem sok kreativitással megáldott egyén, amit jól elsajátított, hogyan vonzza magához sötét embereket
csak azt nem értem, mit látnak benne, ez megvan a legtöbb 16-17 évesben, amit ő csinál
http://www.youtube.com/watch?v=9RSj8QlHyY0
egy videója, 101 ezer megtekintéssel
még azt el tudom képzelni, hogy cuki helyeskének tartják a lányok és ezért feliratkoznak
mit gondoltok?
Szerintem a korosztálya/unk pont azért van érte odáig, mert a hétköznapiasságából adódóan olyan érzésük támad a videóinak nézése közben, mintha csak egy átlag jó haverral vennék fel a kapcsolatot. Önmagában persze nem nyújt ez semmi újat, elvégre a mindennapokban ugyanezt élik át, de az, hogy ezt egy ún. YouTube-arc adja meg nekik - akitől távolságtartást, kivételességet és eminenciát várnának -, szerintem simán szimpatikussá, emberivé és hozzáférhetővé teheti őt a szemükben. Gondolj bele; az átlagemberként viselkedni igyekvő sztárokat is kedvelni szokás a ripacskodókkal és elszálltakkal, vagy azokkal szemben, akik túl "éteriek" egy földi halandó csodálatához.
(Egyébként én sem vagyok feliratkozója, néha rá-ránézek, alkotott-e valami újat, de a rajongás érzésének töredékét sem érzem iránta. A különlegességet felmutatni képesek (pl. Szirmai) nekem is sokkal nagyobb kedvenceim.)
15/L
Mert egy igénytelen társadalomban élünk. Ezt a videót még eddig nem láttam. A Herby videói is hasonlóak...pont mint egy retardált hatalmas egoval ellátva beszélget egyedül, mindenkit kioszt, a stílusáról meg ne is beszéljünk.
Ha megfigyeled a TV is tele van műbalhékkal, veszekedésekkel, utálkozásokkal, rosszindulatú pletykákkal. Vádolják, hogy a tizenéves korosztály a velejéig romlott, de ha jobban belegondolunk könnyen beláthatjuk, hogy nem lehet azt mondani, hogy a gyereket teljes egészében a TV vagy az internet rontja el, hanem a szülők, akik elkényeztetik és túl sokat engednek meg neki.
Mindenki aki YT-zik az valamilyen szinten unatkozik és fel akarja hívni magára a figyelmet, mert nincs normális szociális élete, barátai, barátnője.
Ha ezek meglennének nem a webkamera előtt döglene, és osztaná az "észt".
Valószínűleg az ilyennel a szülei sem törtödnek és végső elkeseredettségében, ezt csinálja.
Nem más ö csak egy újabb szeretet hiányos Vérpistike.
Akkor most jövök én az említett korosztályból, és megalkotom a véleményem. 16 éves lány vagyok, tapasztaltam és láttam már mindent, ami a mai korombeliek körében "menő" vagy "divatos". Szóval 14 éves lány panaszkodott már nekem, hogy lefeküdt a barátjával erre a pasi otthagyta.. És még sok ilyen hasonló.
GoodLike egy jófej srác aki szeretne megnevettetni néhány embert, szeretne egy kis darabot mutatni a világából vagy nézetéből, a tanácsadós videókkal szeretne segíteni másoknak és szerintem semmi rosszat vagy megvetendőt nem csinál. Bohóckodik, szórakozik és ha csak egy fél percnyire is, de örömet próbál örömet okozni másoknak.
A TV-ben sem megy semmi értelmes. Nézd csak meg a sok értelmes műsort, amiben ocsmányul viselkednek és a fiatal korosztály kb 80%-a ül a TV előtt és ezt nézi és később majd ezt veszi alapul. Megtanulja a sok hülyeséget és olyan ember lesz belőle.. Nem hiszem, hogy GL rosszat mutatna vagy "tanítana". Nevetett, nincs benne rosszindulat, kellően marha (mert a mai világban annak kell leni, hogy az ember ne golyózzon be) és ezt sokan látják, észreveszik, megbecsülik és ezért vagy annyi feliratkozója.
Kedves 16 éves lány!
Mint már írtam korábban, én eddig a kérdésig nem tudtam ennek a srácnak a létezéséről, belenéztem néhány videóba, hogy véleményt alkothassak.
Valószínűleg igazad van abban, hogy nem szitkozódik és nem rossz indulatú, de attól még primitív és kicsinyes, amit Te nem látsz, mert ugyanolyan korú vagy. Ha majd 5-6 évvel idősebb leszel és belenézel ezekbe a videókba, meg fogod érteni, hogy miről zagyválunk. Nem baj, ha most nem, ha minden rosszat észre vennél ebben a korban, amit az idősebbek már észrevesznek, megkeserednél, szóval nem baj, ha tetszik, de a megosztósága sztem ebben rejlik.
17-es
én is ugyanígy gondolom..
16-os, ha szereted nézni és viccesnek találod, akkor elhiszem, hogy nem akarsz róla rosszat mondani, amit mondasz az bizonyos mértékben igaz, de te inkább a szép oldalát mutattad a srácnak, nem az igazit(vagy az igazihoz a legközelebbit)
16os vagyok. De a videóinak az a lényege, hogy ökörködjön és nevettessen. És ez jó. Engem meg tud nevettetni. És lehet, hogy nekem azért tetszik ez, mert vele egykorú vagyok, de szerintem ő sem a 25+ éves korosztálynak csinálja, hanem a fiatalabbaknak. És vannak értelmes videói, mint pl http://www.youtube.com/watch?v=l4o-JqgF1R0
Ebben a videóban ne mondjátok már, hogy idióta vagy hogy nincs igaza. Mert jól látja a dolgokat, a korához képest nem olyan, mit a többi és én teljesen egyetértek vele.
Igaza van és jókat mond, van komoly oldala is a csávónak, mindenkinek van..egy céltudatos videósnak, aki okkal videózik, meg főleg kell, hogy legyen
de ő azt csinálta, hogy megszedte magát az idióta, egyszerű, primitív nézőkkel, minden ötödik nézője normálisabb, azokhoz jut el ez a videó, ők mutatják meg, hogy ez a videó érdemes arra, hogy az ember végignézze
egy őszinte választ adj a kérdésemre: Ha nem látnád, hogy ki beszél, csak egy hang mondaná, akkor is feliratkoznál rá?
mert ő nem csinál semmit vizuális téren..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!