Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez a youtubeos Goodlike...

Ez a youtubeos Goodlike gyerek mitől népszerű?

Figyelt kérdés

mi az amit az a 39ezer feliratkozója lát belőle amit én nem

személy szerint ez a gyerek egy kamera elé beülő nem sok kreativitással megáldott egyén, amit jól elsajátított, hogyan vonzza magához sötét embereket

csak azt nem értem, mit látnak benne, ez megvan a legtöbb 16-17 évesben, amit ő csinál

http://www.youtube.com/watch?v=9RSj8QlHyY0

egy videója, 101 ezer megtekintéssel

még azt el tudom képzelni, hogy cuki helyeskének tartják a lányok és ezért feliratkoznak

mit gondoltok?

2013. okt. 10. 15:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

19-es válaszoló én ismétlem, hogy semmi probléma nincs azzal, ha valakinek ez tetszik, nem vagyunk egyformánk, te azok közé tartozol - lehet a korod miatt, lehet más miatt.. - akiknek ez elég. Belenéztem abba a videóba, amit linkeltél, hogy lássam, hogy mi az, amit a Te korosztályod komolynak tart.. Nos a téma, az valóban valós és vitatott, de ehhez a srácnak semmi köze, ez csak a téma. A tálalás - ami viszont már a srác - az szerintem förtelem. 00:06-00:14-ig mégis mi a sz.rt csinál? Ezt minek egy videóba? Bevallom, nem néztem végig, de reagálnék az elejére, amit láttam belőle. Az, hogy ő szerinte a mai " elkorcsult társadalmunk"-nak az oka az, hogy eltörölték a katonaságot több sebből vérzik. Az, hogy a gyerek "dirigál" a szülőnek és nem tudja, hogy mi az a tisztelet, az elsősorban neveltetés kérdése. Nyilván többről szól a katonaság, mint állóképesség növelésről, kitartásról és megfelelésről, de a mai tizenévesek nem lennének jobbak akkor sem, ha lenne katonaság, mert abban a korban még nem érintené őket a bevonulás. Szóval szerintem itt csak arról van szó, hogy talán kicsit ki akar ugrani az állandó ökörködésből és komolyabb témákról beszélni, de az, amiket mond, az nem állja meg a helyét.

Szóval tényleg, semmi baj azzal, ha valakinek tetszik, majd kinövi :)

2013. okt. 18. 19:29
 22/35 anonim ***** válasza:
Megint 16os vagyok: igen, valószínűleg akkor is feliratkoztam volna, ha csak a hangját hallom, mert mondom, jó néha meghallgatni egy rakás hülyeséget és nevetni, ugyanakkor látszik rajta, hogy azért más, mint némelyik korabeli. Egy elkényeztetett, "ki ha én nem" és "anyuci meg apuci eltart" gyerek hol mondana olyat, hogy igenis kéne ennek a korosztálynak a katonaság? Nem beszélne maga ellen. Mert igenis szerintem is kéne nekik, ahol fegyelmet tanulnának. Ha már a szülő nem képes... De abban is igaza van, hogy a média nagyban befolyásolja a fiatalokat, azt tartják normálisnak, hogy a VV-ben káromkodnak meg egymást hátba támadják. És amikor a gyereknek ez normális lesz, és a világban meg azt látja, hogyha nincs drága holmid akkor senki vagy, aztán megy a szülnek sírni, hogy ez kell meg az kell, a szülő meg A) ha megteheti megveszi, mert miért ne venné meg, hiszen szereti a kölyköt, B) Nem veszi meg, mert nincs rá, vagy mert nem akarja a gyereket elrontani, és akkor ő lesz a szemét meg a rossz, mert nem tudja vagy nem akarja megvenni neki. Mert mondjuk jó lenne, ha a gyerek azt tanulná, hogy azért a pénzért, amit ő új telefonra meg drága ruhára akar költeni, mert az a "menő", azért igenis nagyon meg kell dolgozni, mert a világ nem úgy működik, hogy kérsz anyutól meg aputól és megveszed. Dolgozni kell, továbbá tisztelni a szülőt és megbecsülni a munkát és az azzal keresett pénzt. Persze ha a gyerek elmegy melózni mondjuk nyáron, akkor azt arra költi amire akarja. De akkor már látja, hogy ennyi van, ezért is megdolgoztam. Nem az, hogy kéri és a kezébe van. Mert akkor nem fogja becsülni és értékelni. Erre kell nevelni egy gyereket, különben olyan "páva, homi, nagyfiú meg csitri nagylány" lesz belőle, amilyenekkel tucatjával lehet az utcán szembefutni. Tudom, hogy most nagyon előítéletes voltam, de ha valaki ezen elgondolkodik, belátja, hogy igazam van. És GoodLike is ezt fejtette ki ebben a videójában. Mert a katonaságban tanulnának tiszteletet és ott nem lennének szabadjára engedve, nem csinálnának amit akarnának, ha kikerülnének onnan, akkor ha mákunk van, talán másképp látnák már a dolgokat és értékelnének mindent. Szóval az, hogy valaki 16 évesen így látja ezt, és ezt megosztja, és bár igen, több sebből vérzik a katonaságos dolog, mégsem arra vall, hogy egy idióta. Ökörködik, mert azt is kell, de nem idióta, nem olyan "elbaszott"(bocs) mint némelyik másik.
2013. okt. 18. 23:02
 23/35 anonim ***** válasza:
Szép, ha így gondolod, ez a normális, viszont ez nem ennyire fekete vagy fehér.. a katonaság ennek esetleg egy kis töredékét oldaná meg, arról nem is beszélve, hogy a katonaság fiúknak szól és zömében a lányok viselkedésére igaz az, amit te leírtál :)
2013. okt. 18. 23:42
 24/35 anonim ***** válasza:

Mit javítana a katonaság a 12 éves gyerekeken? A gyereket a szülők nevelik, akik nem képesek nemet mondani neki. A videón látott fiú egy átlagos tizenéves aki feltűnési viszketegségben szenved.

Másrészről meg annyira odavagyunk az emberi jogokért, hogy napjainkban nem tudna működni a katonaság a nagyapánk idejében levő formában. Két rossz szó után mindenki perelne mindenkit.

2013. okt. 19. 00:34
 25/35 anonim ***** válasza:
53%

Én fel vagyok iratkozva, minden videóját láttam.

Hogy miért szeretem? Mert egy sz.r kedd este beülök gép elé, és tököm kivan mindennel és megnézek egy videót és jobbkedvem lesz. Plusz nagyon jó meglátásai vannak, és a legtöbb 16 évesben ez nincs meg.

pl ez tökéletes bemutatja a korunk tinir.bancait, és, hogy mi velük a baj.

http://www.youtube.com/watch?v=H92MnAeOSh4

Plusz nagyon felnézek rá, mert neki is kommunikációs problémái vannak (nekem is) nehezen tudott megnyílni emberek előtt, és most több ezer ember nézi és tud velük beszélgetni.

2013. nov. 26. 21:25
 26/35 anonim válasza:
53%
Szerintem egy nagyon normális gyerek, aki rossz véleménnyel van róla az nyilván csak 1-2 videóját látta és abból azt szűrte le, hogy csak cikizni tud másokat... De az sok embernek poénos, mint nekem is! És nagyon sok igazság van az olyan videóiban is! Én nem egy videót láttam már tőle, és szerintem nagyon-nagyon jófej jó a humoka meg sokkal értelmesebb mint a 16 évesek többsége, meg sok embernek segített is a videóival. Aki szerint nem jó ember az ézze meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=w7D5E1XJKX0
2014. jan. 18. 01:36
 27/35 anonim ***** válasza:

Láttad pl. azt a két videóját, amiben Dósa Fannyról beszél? Én azt sem tudtam, ki ez a gyerek, de amint ezeket megnéztem, rájöttem, hogy iszonyatosan szimpatikus, amit csinál, nagyon egyetértek vele. Kicsit próbálja terelgetni a követőit, és ez szerintem komolyan példaértékű!

https://www.youtube.com/watch?v=ucXi4yFdwEc

https://www.youtube.com/watch?v=H92MnAeOSh4

2014. jún. 26. 10:37
 28/35 A kérdező kommentje:

szerintem szánalmas ahogyan így osztogat, egy média által durván manipulált lánykát..de ha ezzel ért el hatalmas népszerűséget, akkor gratulálok neki

lehet furcsán gondolkozom

2014. jún. 26. 16:08
 29/35 anonim válasza:

attól népszerű h :

kedves , okos , de a legjobb h nagyon vicces :D mindig meg tud nevettetni :D sztem nagyon nagy arc :D

2014. júl. 4. 20:45
 30/35 anonim válasza:
GoodLike a legjobb. Azért népszerű, amiért te nem. További szép gondolkodós napot. :)
2014. júl. 4. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!