Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagy a gáz, tudom. (? )

Nagy a gáz, tudom. (? )

Figyelt kérdés

Jaa khurvázzatok le nyugodtan, nekem aztán mindegy, de régebben csináltam egy törölközős képet (nincs rajta kint semmim), akkor épp jártam egy fiúval, aztán összevesztünk de kedves voltam vele h ne továbbítsa senkinek, közben utáltam mert olyasmiket tett amiért megérdemelte h gyűlöljem. Azt mondta már nincs meg neki az a kép így elmondtam neki mennyire haragszom és elküldte az egyik "barátnőmnek", aki teljesen megbízhatatlan, és félek, hogy elküldi vagy megmutatja mindenkinek. Mit csináljak?

Kérlek ne szidjatok... Igaz, nincs rajta kint semmim de mégis úgy szégyellem, én nem ilyen vagyok, ez csak egy rossz pillanatomban volt...

13/L

2013. okt. 9. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát pereld be.
2013. okt. 9. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:

"én nem ilyen vagyok, ez csak egy rossz pillanatomban volt..."

Ha valaki nem ilyen, akkor a rossz pillanatait nem törölközős képek készítésével éli ki! Ennyi a véleményem.

2013. okt. 9. 17:21
 3/3 anonim válasza:

Te voltál a hülye egy 13 éves ne rakjon fel ilyen képeket nyilvános oldalakra vagy ne osszon meg másokkal. Erre mást nem lehet írni. Hibáztál és vess magadra.

25/L

2013. okt. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!