Mit lehetne tenni? Ő az igazi?
15 éves vagyok:) Tavaly nyáron voltam egy nyári(ezen a nyáron fogadtam meg h nem leszek szerelmes, ebben az évben csalódtam valakiben, akit 5 évig szerettem) táborban amit a tanulmányi átlagomért "kaptam" amolyan Kézműves tábor volt és jöttek a szomszéd falvakból, velünk egy idős "gyerekek". És ott ismertem meg elsőre semmit sem gondoltam csak azt hogy olyan furán néz ki..az első 2 napban észre se vett csak azzal volt elfoglalva h barátnőmet csesztesse (mint kiderült a heverom haverja volt a srác)
Aztán véletlen leöntöttem vízzel /mást akartam/ és így "ismerkedtünk" meg onnantól kezdve nyúzott, kötöszködött, "kinzott" aztán véget ért a tábor, kicsit csalódott voltam, de tartottuk a kapcsolatot és egy hónapra rá, találkoztunk egy fesztiválon, vele és pár haverjával természetesen továbbra is kínzott:)
Aztán megint elment, és szomorú voltam azon voltam h keressem a társaságát (még mindig beszéltünk neten)
egyszer barátnőm felhozta h úgy beszélek róla mintha szeretném, mondtam h kizárt, de aztán addig mondta h én is elfogadtam, mert tényleg többet éreztem íránta, aztán közösen átmentünk abba a faluba ahol ő lakik:) nem is egyszer. A suli előtti utolsó napokban a bnőm rákérdezett h érez-e valamit irántam és ezt mondta:
"Ha azt mondom h szeretem hazudok, de ha azt mondom h nem szeretem akkor is" Most ez milyen válasz??
1 év eltelt más középsuliba mentünk, aztán a napokban átmentünk oda ahol ő lakik(1év után elöször) és megláttak a srácnak a haverja és az unokatesója, még aznap érdeklődött a srác ha átjönnek, kimegyünk-e eléjük?
de másnap vissza mondta..azt mondta majd máskor.
Szerintetek ennek van valami oka? És mit jelent az h szeret is meg nem is?ezt h értsem?
És átmenjek abba a faluba? Vagy hagyjam, ha akar valamit majd átjön..szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!