Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Talán depressziós vagyok?

Talán depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
Van hogy teljesen magam alatt vagyok, és sírok, szorongok, egyedül a szobámban, alig kelek ki az ágyból, gyenge vagyok, semmihez sincs erőm, ideges vagyok ha hozzám szólnak, minden zavar... Ennek van is oka, mert szerelmes vagyok valakibe aki nincs mellettem, és nem is lehet mellettem, úgy mondd reménytelen szerelmes vagyok, de barátként tartjuk a kapcsolatot, csak nekem ez nem elég.. De teljesen lehetetlen hogy legyen köztünk valami, mert hiszen az ő szíve már foglalt, és hát én ugye egy meleg pasi vagyok, ő pedig egy hetero pasi, akinek gyerekei, menyasszonya van. Csak mi nagyon jó barátok vagyunk, de én nagyon mélyen szerelmes lettem belé.. Nos ezért jelentkeznek nálam a fent leírt tünetek.. Viszont amikor sokat beszélünk, és mindent megtudunk beszélni, vagy segítek rajta, kisegítenem.. akkor nagyon boldog vagyok! Nem lehet letörölni a mosolyt az arcomról! Ha vele beszélek csak akkor vagyok boldog, csak akkor van kedvem élni, és nevetni...

2013. okt. 6. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Részvétem. Szerintem ez nem depresszió, ez csupán reménytelen szerelem. Ismerem ezt a helyzetet, érzést. Egyetlen megoldás van, szeress bele valaki másba és a barátod iránt érezz újra csupán barátságot.
2013. okt. 6. 12:07
 2/5 anonim ***** válasza:
mozdulj ki ember! Ha ezen kattogtatod magad beleőrülsz :D Szerintem erre a legjobb egy túra a természetben, de kinek mi ^^
2013. okt. 6. 12:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedvesek vagytok!:)

Első, neked sikerült túl tenned magad rajta??

Második, bár csak egy túrával el lehetne űzni a bánatomat!:(

2013. okt. 6. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Konditerembe bemész nem leszel egyből izmos vagy karcsúbb... A lényeg, hogy folyamatosan tereld el a figyelmed, csinálj mást amit élvezel, kikapcsol és felfrissít.

Ha szeretsz magadban lenni akkor ott a túra, vagy menj és csináld azt amit szeretsz ami kikapcsol. Ha ennek ellenkezője akkor társaság, buli, csapatsport,stb...

Most egy negatív spirálban vagy amiből ki kell lépned, beszéld ki a bánotad vagy írd le. A lényeg hogy kiadd és kitörj a neg. spirálból. Ha a leírtak szerint cselekszel ki fogsz törni.

ui.:

Van egy meleg ismim, aki szintén lelki hullámvasúton van és annyira ingadozik az aktuális állapota, hogy az már hihetetlen! Én elítélem a melegséget, szerintem ez nem a normális, nem ez a természetes. Gondolkodj el ezen. Ha ez normális lenne akkor a lelketek is nyugodtabb lenne, kiegyensúlyozottabbak lennétek.(ha ez a része rád nem vonatkozik akkor kérlek hagyd figyelmen kívül!)

Tudod te a boldogságodat egy házas férfitól teszed függővé, jól van ez így?

2013. okt. 6. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Első.

Igen, nekem így sikerült, tapasztalatból beszélek. Persze ehhez ismerkedni kell, el kell indulni, keresni.

2013. okt. 7. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!