Valamikor én ezt már átéltem egyszer? Nektek mi az álmotok?
Amikor arra gondolok, hogy mi a célom és mi lehet a jövőm, akkor egy ilyen kép ugrik be: Szép családom van, gyerekeim vannak, jómódúak vagyunk, valamelyik csendes budai házikóban lakunk, ősz van, színesek a levelek, olyan egyszínű, igényes ruhát hordok, és meleg teát főz bent az asszony, amíg én kint játszok a gyerekekkel a kertünkben.
Szóval az a kérdésem, hogy ezt magamtól találhattam ki vagy valahol láthattam egy ilyen életeseményt?
Nektek mi az álmotok?
A hegyekben az erdő közepén lakunk, egy nagyobb házban. Elszigetelve a külvilágtól, önellátó életet élünk. Tavasz van, kint ülünk a kertes részben én meg és a feleségem, meg a két legjobb a barátom. A gyerekek játszanak.
Szóval hasonló. Talán sok hasonló jelenetet látni filmekben, de nem emiatt ez a vágyam. Igazából borzalmas családi/társas életem van/volt, és ezt a nyüzsgő városi életet is utáltam. Mindig csak nyugalomra és megbízható emberekre vágytam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!