Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valamikor én ezt már átéltem...

Valamikor én ezt már átéltem egyszer? Nektek mi az álmotok?

Figyelt kérdés

Amikor arra gondolok, hogy mi a célom és mi lehet a jövőm, akkor egy ilyen kép ugrik be: Szép családom van, gyerekeim vannak, jómódúak vagyunk, valamelyik csendes budai házikóban lakunk, ősz van, színesek a levelek, olyan egyszínű, igényes ruhát hordok, és meleg teát főz bent az asszony, amíg én kint játszok a gyerekekkel a kertünkben.

Szóval az a kérdésem, hogy ezt magamtól találhattam ki vagy valahol láthattam egy ilyen életeseményt?

Nektek mi az álmotok?

2013. okt. 4. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

A hegyekben az erdő közepén lakunk, egy nagyobb házban. Elszigetelve a külvilágtól, önellátó életet élünk. Tavasz van, kint ülünk a kertes részben én meg és a feleségem, meg a két legjobb a barátom. A gyerekek játszanak.

Szóval hasonló. Talán sok hasonló jelenetet látni filmekben, de nem emiatt ez a vágyam. Igazából borzalmas családi/társas életem van/volt, és ezt a nyüzsgő városi életet is utáltam. Mindig csak nyugalomra és megbízható emberekre vágytam...

2013. okt. 4. 23:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez az idillikus élet, sok ember vágyik ilyesmire. Én speciel, ha befutottam egy szép karriert, szeretnék visszavonulni egy magasabb hegyen lévő házikóba a családommal. Szép nyugodt környéken és legyen jó hideg sok hóval. Lehetőleg egy nagy erdő mellett. Jó lenne fát vágni tüzelőnek, kis üvegházban termeszteni zöldségeket, gyümölcsöket. (Kis koromban nagyon szerettem ezeket a dolgokat csak azóta nagyon sok minden megváltozott és nincs lehetőségem ilyenekre.) Nekem ilyen az idillikus vágyam, hogy úgy fogalmazzak.
2013. okt. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!