Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha egyszer fiúnak...

Mit tegyek ha egyszer fiúnak érzem magam?

Figyelt kérdés
Egész kicsi korom (kb olyan 3-4 éves) óta azt érzem, hogy nekem talán fiúnak kellett volna születnem. jó, tudom hülye kérdés meg minden, de ez az igazsàg. A szüleim próbálták elnyomni bennem ezt az érzést, és kényszerbõl kellett lányos ruhákat felvegyek, meg lányosan viselkednem amikor nem szerettem ezt az egèszet... most is jobban szeretem a fiús dolgokat meg cucokat, és most hogy már nagyobb lettem, ismét fiúsan viselkedek, meg öltözködöm, és ez anyámnak nem nagyon jön be... azt mondja "nem fiút szült". jó de ha egyszer úgy gondolok magamra mint egy srác, és néha tényleg megfeledkezek rola, h én valòjàban "csaj" vagyok.Mit tegyek? a szüleim nem tudnak errõl, csak gondolom sejtik. nem akarom, h kiderüljön, de azt se, h örökre úgy éljek, ahogy nekem kényelmetlen. 13 éves vagyok.

2013. jún. 25. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha most ezt komolyan mondod és nem csak bugyuta fellángolás, akkor ajánlom, hogy nézz utána a transzexualitásnak. Leginkább azért, mert ha komoly a dolog akkor súlyos lelki traumát okozhat a serdülőkor.
2013. jún. 25. 22:19
 2/6 A kérdező kommentje:
nem, ez tènyleg komoly, csak a szüleim nem nagyon fogadják el az ilyesmit, ezért nem is merek és nem is tudok ròla beszélni. :$
2013. jún. 25. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Valahogy pedig jó lenne. Keress infót a neten és mutasd meg nekik. Először úgyis pszichológushoz kell menned, hogy orvosilag is diagnosztizálják.
2013. jún. 25. 22:26
 4/6 A kérdező kommentje:
remélem azért nem vagyok vmi ferde hajlamú elmebeteg... :$ :|
2013. jún. 25. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Elmebeteg nyilván nem vagy. Ez egy elváltozás, ha valóban transszexuális vagy. Amúgy írtam erről egy esszét, ha van kérdésed, írd meg, hátha tudok rá válaszolni.
2013. jún. 25. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Amùgy a fiùkhoz vagy a lànyokhoz vonzòdsz vagy netán mindkét nemhez?Ez sem mindegy. ;)
2013. júl. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!