Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom, hogy most mit...

Nem tudom, hogy most mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés
Nyáron szeretem volna letenni a jogsid, de sajnos nem jőtt össze:-\ és anyuméktól megkaptam szűlinapomra ezt, d 1 probléma van csupán annyi, hogy nekem nagyon nehezen megy a tanulás az iskolába, és még a jogsi is ott van ( halasztani sajnos nem tudok ) és ha ez nem lenne elég végzős vagyok, ezáltal szalagavató és ugye érettségi.... és a barátaim mondták már hogy teljesen megváltoztam szeptembet óta teljesen és rám se ismernek :-\ viszont én is ërzem, hogy nagyon sok ez nekem .... nem szeretném elveszíteni őket... mit csináljak?

2013. szept. 30. 21:59
 1/1 Lin71 ***** válasza:

Sajna ez ilyen, muszáj teperni, a munkahely se lesz egy leányálom. Már most meg kell tanulni kezelni a stresszhelyzeteket.

A szalagavató csak egy dolog, ha táncolsz, akkor csak egy egyszerű koreót tanít majd be egy tanár, ezen nem kell görcsölni.

Az érettségire is muszáj készülni, szóval nem lehet azt, hogy feladod, mondván: nekem ez nem megy.

Amikor gyerekeid lesznek se mondhatod, hogy neked ez nem megy, és hárítod a problémát, meg a felelősséget. Nem dobhatod be a törülközőt.

Ha ez segít, tervezd el a napod, oszd be az időd, hogy mit csinálsz.

Pl: hétfőn matekot tanulok, kedden magyart, stb...

Ha nehezen megy a tanulás, kérhetsz segítséget osztálytárstól pl, vagy a szülőktől.

A jogsival kapcsolatban meg ne stresszelj. Próbálj meg megnyugodni, mert a félelem nagyon nem segít, lebénít, és többet szerencsétlenkedik az ember, mint általában.

2013. okt. 3. 23:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!