Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Okkal van bűntudatom?

Okkal van bűntudatom?

Figyelt kérdés
orvoshoz járkálok igazolásért, hogy ne kelljen iskolába mennem, voltam beteg kiírt egy ideig, de nekem ez nem volt elég, elmentem újra.Nem megyek iskolába, mert olyan egyszeru hogy elmegyek az orvoshoz igazolásokat kérni, van hogy elmegyek dokihoz amugy semmi bajom de szerinte beteg vagyok, 1 hétig nem kell mennem, gyógyszereket ír fel. Természetesen nem szedek gyógyszert. Szüleim erről nem tudnak, emiatt bűntudatom van, összességbe több mint 1 hetet hiányoztam az iskolából. Nagyon rászoktam erre a lógásra. Ha kér a tanár papírt tudok neki adni. Már unom az orvosi rendelőt, de ez olyan mint 1 függőség. Még csak szeptember van mi lesz késöbb?;( hogyan lehet erről leszokni örökre? Mindig hazudnom kell és ezt nem szeretem. Sokminden közrejátszik. Dolgozat lesz nem megyek, szemetek az osztálytársak stb. Középsulis vagyok. Más is gyakran csinál ilyet?
2013. szept. 27. 15:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az osztályomat. Barátaim nincsenek régebben minden jobb volt,de nem tudom mi lett velem, meg se fordult volna a fejembe, hogy ne járjak be az iskolába, most meg tessék az utcán csavargok tanulás helyett. Családomban sincs semmi gond. Nagyon szégyenlem már magamat,hogy ilyen dolgokat cselekszek. Szeretnék elérni valamit az életben, ez így nem fog menni:( Alapból különc voltam, vagyok és mintha egyre befele fordulóbb lennék. A nap végén mindig bűntudatom van.:((((
2013. szept. 27. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
SZerintem egyedi eset vagy. De ha nem mész iskolába, nem csak a barátkozás, hanem az önbizalom lehetőségét is kizárod. Ne csináld ezt! Próbálj meg erősnek lenni! Hidd el, én is hasonló helyzetbe vagyok, jópár okom lenne, hogy tegyek valamit, de ez az élet. Antiszoc vagyok és Aspergergyanús. Valahogy túlteszem magam rajta, esténként kisírom magam és ennyi.
2013. szept. 27. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem, ha őszintén kérdezted amit kiírtál,akkor igen, nagyon is lehet bűntudatod! Még ha nem is szereted az osztályod, akkor is legalább járj be az órákra, és a szünetekben, meg mondjuk olvass, vagy ilyesmi. Én se szeretek bejárni, de muszáj!
2013. szept. 27. 23:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Középsulis koromban én is sokszor csináltam ilyet, bár nekem nem volt olyan rossz az osztályom, de eléggé antiszoc voltam, na meg játékfüggő. Rengeteget hiányoztam és bűntudatom is volt miatta. Hogy okkal van-e hát a fene tudja. Nem a legjobb dolog, de nem is az a jóégmostmileszmertezttettem dolog.
2013. szept. 28. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!