Ha minden okkal történik, akkor ennek mi az oka/célja?
Van egy ismerősöm, aki távkapcsolatban élt egy lánnyal. Időnként találkoztak, dúlt a szerelem. Egy idő után elkezdett laposodni a kapcsolatuk, és a fiú egy másik lánnyal is el kezdett kavarni. Még járt a barátnőjével, de titokban a másik lánnyal is találkozott, de elszámolta magát, és csak barátok lettek. Rá nem sokára szakított a barátnőjével. Magányos volt, de váratlanul visszajött a képbe a barátnője, és újra együtt vannak!
Ezzel párhuzamosan én is ismerkedtem egy lánnyal, akiről idő közben kiderült, hogy több vasat tartott a tűzben, és megszakítottam vele a kapcsolatot, pedig szerettem. Azóta nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe ami történt, sokat rágódtam rajta!
Az ismerősöm születésnapján jelen volt a barátnője, és az a lány is, akivel titokban találkozott mellette! Ő rezzenéstelen arccal ünnepelt, én meg azon töprengtem, hogy tud így viselkedni a történtek után?! Szívem szerint kitálaltam volna a lánynak, de nem tettem!
Ebben a történetben mi a tanulság? Ha "rosszfiú" vagy akkor bejön az élet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!