Hiszel a véletlenben vagy abban hiszel, hogy minden okkal történik?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 14:17
1/12 anonim válasza:
Mindennek meg van az oka...ha mi nem is vagyunk tisztában vele, de így van...(szerintem) :)
2/12 anonim válasza:
Szerintem van véletlen. (Me' mé' ne lenne... :D)
4/12 anonim válasza:
én mindennek keresem az okát...pl ha lekésem a buszt, és csak egy kicsin múlott hogy elérjem, akkor tudom, hogy a következőn találkozni fogok valakivel... múltkor miközben vártam a következőt, akkor futottam össze egy régi ismerőssel. nem hinném hogy véletlen lett volna
5/12 anonim válasza:
Én hiszek abban hogy minden okkal történik.Számos példám van rá.És nemcsak nekem
6/12 anonim válasza:
Én abban hiszek hogy az van amit hiszünk :) Én nem hiszek az ilyen karma meg hasonló "minden okkal történik" dolgokban, nem is történnek velem ilyesmik. De esküszöm látom ahogy másokkal az univerzum űz tréfát rendszeresen, mert ebben hisznek.
7/12 anonim válasza:
Hogy történhetne okkal? Mindenki tesz amit tesz, és csak ő tudja, h mikor mit szeretne csinálni, többnyire azt semmi sem döntheti el előre, hogy mi mikor lesz.
9/12 anonim válasza:
Sztem csak véletlenek vannak, amiknek a későbbi dolgok értelmet adhatnak.
Egyébként nem töröm rajta túl sokat az agyam ... ha tudnám, hogyis van akkor sem lenne másképp ez v az.
Az élet csak megy és nekünk ki kell hoznunk belőle a legjobbat.
15/L
10/12 anonim válasza:
Én eddig mindig azt tapasztaltam, hogy először véletlennek tűnnek a dolgok, aztán kicsit később kiderül az okuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!