Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bűntudatom van, szerintetek is okkal? : ' (
Lehet, hogy nem egészen ehhez a témához tartozik, akkor előre is bocsánat, csak nagyon összezavarodott vagyok...
A lényeg, hogy tetszik egy fiú, elég jóban vagyunk, minden titkát elmondja nekem. Nem lehet köztünk semmi, szóval napról napra azon avgyok, hogy elfelejtsem.
Na most közte és egy lány között történt csók, stb. De ő nem bírja a csajt, többet nem fog megtörténni. (nekem elég ramatyul esett, de hát azt csinál amit akar, nem vagyok "senkije"). Tegnap előtt beszéltem a csajjal gépen, és mondta, hogy a srác nyomult rá. Kérdezte, hogy nekem mit mesélt a srác, mondom hasonlót. És mondom a srácnak gépen, hogy beszéltem a csajjal, erre jó, hogy nem harapta le a fejem, mondja, hogy egyszer történt, ennyi, neki nem kell a csaj, miért kell a témát felhozni, stb.
Eközben(míg leeszidott) felhívott a barátnőm telón, és hallotta a hangomon, hogy kivagyok...kérdezte mi a baj...nem akartam elmondani neki...mondta, hogy így nem tud segíteni...és elmondtam neki ezt az egészet...
és most tisztára olyan érzésem van, hogy kibeszéltem a srácot...ami igaz is, de akkor eléggé lehetett hallani, hogy bajom van, és elég rosszul esett...és most oylan bűntudatom van, hogy kibeszéltem a srácot, de muszáj volt valakinek elmondanom...
Szerintetek szóljak a srácnak, hogy elmondtam a sztorit másnak? vagy jól tettem, hogy kibeszéltem valakivel...
Sajnálom, hogy hosszú lett, kérem valaki segítsen, nagyon mar ez az egész....
Jó, nem baj. Nem sokat tudok a történtekről, meg előzményekről, csak amennyit leírtál. Ebből tudok valamit mondani saját elgondolásom alapján. Szerintem, az lehet, hogy szeretnéd, ha lenne több köztetek, de akkor meg nem értem, miért írtad, hogy "Nem lehet köztünk semmi". Etikailag nem túl jó, hogy kibeszélted a fiút, de a lelkiismeretedet meg valamennyire megkönnyítette, hogy elmondtad barátnődnek a sztorit. Szerintem ne szólj erről a fiúnak. Viszont ha teheted máskor ne is beszélj ki senkit a háta mögött. Úgy gondolom ez így korrekt.
De várom a folytatást, hogy végülis mit szeretnél elérni ezzel, hogy összejöjjetek a sráccal? Vagy, hogy maradjon úgy ahogy eddig volt, csak "szent a béke" alapon?
(Hosszú sztori->hosszú válasz)
Hát igen, szeretném, hogy legyen köztünk valami, de azért "nem lehet", mert neki más tetszik, plusz nem szeretném ezt a nagyon jó barátságot tönkretenni...
Igen, többször nem is szeretném kibeszélni, tudom,nem volt korrekt, de egyszerűen már nem bírtam ezt a sok feszültséget sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!