Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy mikor a...

Miért van az hogy mikor a suliba fel kell olvasnom a véleményemet, be vagyok fosva nehogy felszólítson a tanár?

Figyelt kérdés

nyelvtan órán mindig beszélgetünk a hétköznapi eseményekről és szinte minden órán kell írni valami személyes véleményt , mikor az van hogy a tanár felszólít pár embert hogy olvassa fel ,tökre félek...áááááááááááááá

szerintem ez nem normális dolog , valaki lazán felolvassa ,még jelentkezik is!

2009. nov. 6. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, csak nekünk etika órán kell írni véleményt :S Mondjuk én amúgy se vagyok az az "óránbeszólogatós" én inkább csöndben vagyok, szerintem ezzel lehet összefüggésben... Nem szeretek szerepelni...ennyi... Szerintem veled is ez a helyzet :)
2009. nov. 6. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Kevés az önbizalamad...sz@rd le h ki mit gondol és olvasd föl.Én pl. amikor ilyen volt nyelvtanórán mindig ragaszkodtam hozzá, h fölolvashassam, máskülönben megharagudtam a tanárra XDXD
2009. nov. 6. 18:38
 3/5 A kérdező kommentje:
de mitől lehet az hogy valakinek több van vkinek kevesebb:(?????
2009. nov. 7. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Valaki jobban bízik magában, valaki pedig kevésbé. Egyszercsak felolvasod majd, és meglátod, nem dől össze a világ.
2009. nov. 12. 10:22
 5/5 Tenshi-chan válasza:
Kezdetben én is féltem megmondani a véleményemet, mert rettentő érzés volt, ha valaki nem értett velem egyet. Mára már megtanultam, az én véleményem én vagyok, és csakis önmagamat szabad mutatnom, különben aki megkedvel annak színészkednem kell. XD Sose add ki magad másnak, és legyél büszke arra, amit gondolsz. Aki normális az meg fog érteni és tisztelni fog, hiába más a véleménye.
2011. jan. 24. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!