Elítélitek az ilyen embert?
Figyelt kérdés
Lány vagyok... kicsi korom óta csak fiú játékokat vettek nekem, fiús ruhákat, úgy öltöztettek... fiút szerettek volna a szüleim, és nem tudták születésemig a nemem, de fiúként kezeltek... sok fiú megemlíti SZARKAZMUSSAL hogy milyen nőiesen ülök, sétálok, eszek, beszélek, és a nonverbális kommunikációm is férfias. A ruházkodásom még midig fiú ruhákból áll, ezért sokan néznek rám furán, de némelyik fiúnak/férfinak bejön ez. Én ki akarok állni az egyenjogúságért, nem akarok lány lenni. Tesiórán is több pontot kapunk a fiúknál, külön kategória van... nem tetszik nekem ez! Elítélnétek egy teljesen fiús lányt, vagy hogy viszonyultok ehhez a kérdéshez? (Nem vagyok lezbikus)2013. szept. 22. 20:17
21/24 anonim válasza:
Én meg fiú vagyok akiben itt-ott lányos tulajdonságokat lehet felfedezni, és az olyan lányok fognak meg akikben némi fiús tulajdonságok lappanganak, mint a jó humor, ami alatt nem azt értem, hogy nevet a vicceken, hanem megnevettet, ahhoz pedig kell sütni való. Az a ide-oda simulok, és tünci csaj vagyok stílus nem jön be. Az,hogy fiúsan öltözik nagy cucc, attól még lehet lány, amihez kell nekem a hosszú haj, egyenes hát.
22/24 anonim válasza:
Van egy ilyen ismerősöm, én fiú vagyok, 25. Velünk, srácokkal jár tárasaságba, a többi lányt kerüli. Nincs előtte tabu témánk, bandatagként kezeljük :). Nem basztatja senki amiatt, hogy ő "más". Szóval, ha így érzed jól magad, és később sem dacból leszel más, mint ami úgymond elvárható lenne, akkor semmi gond nincs az érzéseiddel szerintem. Amúgy kicsit zavaros, amit írsz; tehát fiú akarsz lenni? Ebben már nem támogatlak, teszem azt egy operációban, mert gyakran nem áll az ilyen döntés mögött megfelelő önismeret. Egy ilyen ismerősöm is van (aki lányból lett fiú), bemutatlak neki, ha akarod ;).
23/24 A kérdező kommentje:
Lány vagyok... beletörődtem... nem akarom átműttetni magam. Csak boldogabb lennék fiú ként.
amúgy hosszú hajam van, de a tartásom nem túl jó :/
2013. szept. 23. 18:28
24/24 anonim válasza:
Nem értem meg az ilyen embereket, főleg a szüleidet nem...
"Ki akarok állni az egyenjogúságért, nem akarok lány lenni?" Miről hadoválsz itt? Egyenjogúságról beszélsz, aztán megveted a nemedet?
Ez a tesiórás szöveg meg... Én mondhatni feminista vagyok, elég sok állatias tulajdonságom is van, de a tényeket ismerjük már be. A nők fizikailag gyengébbek a férfiaknál, teljesen jól van így, hogy más a szint tesiórán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!