Elítélitek az ilyen embert?
Figyelt kérdés
Lány vagyok... kicsi korom óta csak fiú játékokat vettek nekem, fiús ruhákat, úgy öltöztettek... fiút szerettek volna a szüleim, és nem tudták születésemig a nemem, de fiúként kezeltek... sok fiú megemlíti SZARKAZMUSSAL hogy milyen nőiesen ülök, sétálok, eszek, beszélek, és a nonverbális kommunikációm is férfias. A ruházkodásom még midig fiú ruhákból áll, ezért sokan néznek rám furán, de némelyik fiúnak/férfinak bejön ez. Én ki akarok állni az egyenjogúságért, nem akarok lány lenni. Tesiórán is több pontot kapunk a fiúknál, külön kategória van... nem tetszik nekem ez! Elítélnétek egy teljesen fiús lányt, vagy hogy viszonyultok ehhez a kérdéshez? (Nem vagyok lezbikus)2013. szept. 22. 20:17
11/24 A kérdező kommentje:
a srácok engem is bírnak :D
2013. szept. 22. 20:23
12/24 anonim válasza:
Százszor egy ilyen, mint egy hisztis, sértődékeny, prűd porcellánbaba, aki magassarkúban tipeg, glamúros anzúgban feszeng, salátán és diétás kólán koplal, miközben kibeszél minden előtte elflangáló embert.
13/24 anonim válasza:
nem
mindenki egy egyéniség Te is!
14/24 anonim válasza:
félreneveltek és mi alkalmazkodjunk?
15/24 anonim válasza:
2 válaszoló! Muszáj megjegyeznem mert nem az első válasz amit írsz a miLYen Ly!!!!
Nem ítélek el, mert ki vagyok én, hogy másokat elítéljek? De nem tudlak megérteni annyira jó nőnek! :))
16/24 anonim válasza:
Dehogy ítélem el.
Csak én nem kezdenék vele.
Nekem a csajosan öltözködő lányok jönnek be... Magassarkú, miniszoknya, egyebek... Fiús lányon ezek nem igazán megtalálhatóak.
17/24 A kérdező kommentje:
egyszer adtak rám szoknyát meg magassarkút mikor ünneplőbe kellett menni XD majd fölbuktam benne, aztán leszartam és mentem cipő nélkül, egész nap XD
2013. szept. 22. 20:34
18/24 anonim válasza:
#10-es vagyok.
De azért néha-néha hordhatnál nőies dolgokat is. :)
Hisz csak nő vagy/leszel.
Hány éves vagy amúgy?
19/24 A kérdező kommentje:
van egy rózsaszín hip-hop stílusú pulcsim :)
amúgy lehet hogy kinövöm, de nem hiszem... amúgy 14 vagyok :D
2013. szept. 22. 20:42
20/24 anonim válasza:
Ha ezért elítélnélek, akkor magamat is el kéne ítélnem ugyanezért. :) Szerintem nincs ebben semmi rossz. Ilyen lányból is kell a sok amolyan mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!