Mit tegyek hogy több embert ismerjek meg?
Figyelt kérdés
Ugy érzem hogy sokszor túl egyhangúnak érzek mindent, szeretnék minél több embert megismerni, csak nehéz mivel zárkozott vagyok, persze ennek is meg van az oka, a lányokkal mindig is problémáim voltak nem hiszem hogy a kinezetelemmel lenne baj, mert tanusitani merném vagy képet is merek küldeni hogy nem avval van a bajom, sőt sokszor több lányt kapok, csak sohse ugy érzem hogy én választottam volna hanem inkább mindig más választott engem és igy nem lehetek boldog.Jol esne ha nem bántanám meg akaratlanul meg akit nagyon kedvelek, és leszállnának rolam azok az emberek akik tulajdonképpen engem választottak de nem én őket.Jöhetnének tanácsok hogy mit tegyek hogy jobban menjen a kommunikáció az emberekkel hogy pozitiv befolyással legyek rájuk. sportolok,focizok,kosarazok...stb. Mit tegyek hogy közbe nekem is legyen jó akit megismerek.2013. aug. 20. 22:04
1/9 anonim válasza:
Pedig szerencsésebb hogy ha egy nő néz ki magának :) bár az kérdéses meddig fog tartani vele :)
2/9 A kérdező kommentje:
na meg elitélnek sokan mer ha kicsit jól néz ki az ember, azt gondolják a lányok h bárkit megkaphatok, pedig nem igaz.
2013. aug. 20. 22:19
3/9 anonim válasza:
Hát örülj neki, hogy azt gondolják bárkit megkaphatsz, mert mondjuk ez az én esetben nehezen képzelhető el :)
4/9 A kérdező kommentje:
de ez az hogy nem hiszem hogy mindenkit megkaphatok, de akit akarok és nem kaphatom meg mert valamit hibáztam nála az a legrosszabb, nekem sokkal nehezebb tullépni egy kapcs.on mint bárki másnak.
2013. aug. 20. 22:31
5/9 anonim válasza:
Na látod ebből az a tanulság, hogy ne keresd magadnak a bajt :) Nővel kezdeni nagyon veszélyes játék, legalább annyira mint devizahitelt felvenni, hiszen ugyanazt a szekeret tolják; egyiket sem tudod fizetni! Értem én hogy nálad nem ez a nehézség, viszont én megpróbálok a dolgok elébe menni :)
6/9 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy a dolgok elébe?
2013. aug. 21. 11:23
7/9 anonim válasza:
Úgy hogy gondolkozom, és felteszem magamnak a kérdést; Jó ez nekem vagy inkább nyugodtan maradok? Téged is erre próbállak rávezetni, máskülönben nem írtad volna ki a kérdést... A lényeg, hogy te törődj vele éld az életedet, akkor jobban jársz :)
8/9 A kérdező kommentje:
Jaja, csak a magam dolgával foglalkozok, volt olyan is hogy megbántott egy lány és pár évvel később jött hogy ő mennyire sajnálja, mondtam hogy már késő bánat.
2013. aug. 21. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!