Bekerültem egy baráti társaságba (pár embert ismerek onnan már régebbről), és van ott egy lány, aki nagyon tetszik. Hogyan ismerhetném meg?
:D
20 évesek vagyunk. Jaajjj, annyira helyes csinos aranyos :DDD
Az is csoda, hogy velük össze tudtam barátkozni :D és most egy lányt jobban megismerni :S nem megy ez nekem, félek! De nagyon szeretném őt :D
Nem is tudom mit tehetnék :/ párszor már írogattunk FB-n, megért meg kedves :D de még ránézni sem merek annyira :D Szóval még nem mertem jelezni se neki, hogy tetszik nekem :S
A következő összejövetelen majd szeretnék vele beszélgetni kettesben, meg gondolom jó lenne, ha társaságban is mindig melléülnék, őt keresném a szemeimmel, sokszor szólítanám meg, ilyesmi ugye? Még mit csinálhatnék?
Jó :D
Csak mondom, hogy félek :D
Első vagyok.
Szedd össze magad és nézz bele az alsógatyádba. P_csöd van?
Ne félj már egy nőtől.
Szűz vagy?
Hívd el randira!
Csak nyugalom. :D
23/F
Jó, akkor a következő összejövetelen meghívom egy italra, hogy tudjak vele kettesben beszélgetni, és akkor majd elhívom randizni :D
De úgyse merem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!