Fiúk! Ha tetszik nektek egy lány, mit csináltok?
Úgy értem, hogy amikor beszélgettek (pl. odajön hozzátok a lány) akkor rögtön nagyon kedvesek, érdeklődök vagytok, érzékeltetitek vele hogy tetszik, vagy van, hogy csak átlagosan beszéltek vele, nem akarjátok, hogy sejtsen valamit?
És ha zavarban van a lány, annak mi a jele?
és ha a fiú?
Nem akarom hogy sejtsen valamit? :o
ekkora hülyeséget
Ha nem akarom, hogy tudja, ohgy tetszik nekem, akkor vajon mit várok? Vagy tetszik a lány, de nem is akarok tőle semmit?
Nyilván nem titkolom el ha tetszik, kedves vagyok vele, megpróbálom meghódítani.
Nem is értem. Várni kéne a sült galambra vagy mi?
Érdeklődőnek kell lenni, érzékeltetni, hogy ő a legtökéletesebb lény a világon. Persze attól is függ, pontosan mit akarsz a lánytól. Egy dugást, vagy valami barátnő dolgot?
A zavarnak nagyon sok jele van, ruha, kéz, hajpiszkálás, félrenézelődés, mindenféle. Általában arra kell figyelni, ohgy ha a saját áltaálnos viselkedésétől eltér az amit veled csinál (hiszen pl lehet, hogy alapból is piszkálja a haját vagy ilyesmi, nem azért mert zavarban van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!