Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan ismerjek ki hamar egy...

Hogyan ismerjek ki hamar egy embert? Ha valaki jó ember ismerő kérem írjon nekem

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet tanulni szerintem, én jó emberismerő vagyok, azért mondom h nem lehet tanulni, mert néha nekem olyan megérzéseim jönnek amiket még magam se akarok elhinni és csak elsuhintok felette, aztán belátom lehet, hogy az mégis jó lehet.Az érzéseket meg tudjuk, hogy nem lehet erőltetni. Van egy munkatársunk első hétben rájöttem hogy elég sokat halandzsázik, kitalál történeteket, hozzátesz- Anyum aki ugyanott dolgozik most jött rá hogy tényleg igazam van és ő már 2 éve vele dolgozik együtt.
2009. jún. 20. 20:09
 2/3 Zümy ***** válasza:
Írj privit és megadom az msnem..hosszú lenne,úgy jobban el tudnám mondani.:)
2009. jún. 20. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Én néha utálom ezt az "ajándékot",valaki évekig vele van és alig tud róla valamit én meg egy pár hét múlva tudom jó-rossz tulajdonságait és így néha meg is unom azt az illetőt
2010. júl. 11. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!