Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem lehet megmondani...

Miért nem lehet megmondani egyenesen, hogy "kopj le, mert nem érdekelsz"? Miért kell az embert hagyni kétségek közt vergődni?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal a neten.Egy ideje beszélgetünk és úgy éreztem,mintha ezer éve ismernénk egymást.Nagyon sok közös volt bennünk és nagyon szerettem vele beszélgetni.Úgy éreztem lehet köztünk valami komoly.Olyan vonzalmat éreztem iránta,hogy még magam is meglepődtem.De mondtam neki,ha úgy gondolja akkor mondja meg,hogy ne ismerkedjünk és beszéljünk tovább (hosszú sztori,hogy miért.nem veszekedtünk,hanem az én családomban merült fel egy probléma,amitől megijedhetett.)Megbeszéltük,hogy délután beszélünk.De hiába írok neki,nem válaszol.Látom,hogy elolvassa az üzenteket,de nem reagál semmire.Miért csinálja ezt?Miért nem lehet megmondani,hogy nem érdeklem?Nagyon fáj,mert tényleg nagyon jól érzetem magam vele.Szerintetek?Bocsi ha zavaros a történet,de kavarognak a fejemben a gondolatok.
2013. szept. 8. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát erre most ne idegenektől várjál választ nem ismerjük az illetőt.
2013. szept. 8. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Rá kérdeztél már,hogy ő tulajdonképpen,hogy áll hozzád?
2013. szept. 8. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Kölcsönös vonzalom van köztünk.
2013. szept. 8. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem az, hogy te nem érdekled, hanem a családodban felmerült az a bizonyos probléma, és ő megijedhetett.

Adj neki egy kis időt, és próbáljátok megbeszélni.

17/L

2013. szept. 8. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!