Én csak szexelni akarok egyet! De ezt nem merek megmondani?
Belezúgtam az orvosomba, menthetetenül. Minden percben rágonolok,fántáziálok róla. Amikor felkelek ő az első gondolatom és amikor lefekszem ő az utolsó...ez már évek óta megy. Van egy jól működő kapcsolatom de ez az érzés akkor sem javul...nagyon zavar mert tudom hogy nem jó így de nem tudok mit tenni :( Leginkább az zavar hogy visszafordíthatatlan szexuális vágyat érzek iránta, már volt köztünk "kevésbé hivatalos" kapcsolat tegeződünk,ő meg tett már utalásokat arra h lefeküdne velem de már egy ideje nem beszéltünk semmi sem történt.
Segitsetek h lehet ettől az érzéstől megszabadulni. Én csak szexelni akarok egy jót. Ő jóval idősebb mitn én de engem ez nem érdekel.
R.ibanc vagy <3 <3 <3 <3 <3
De nem gond, olyan édesek a r.ibancok :))
:D köszike
lehet tényleg az vagyok vagy talán mégsem csak megbolondultam. ááh...a fehér köpeny...
Marha jól működhet a jól működő kapcsolatod!
A gondolataid meg rohadtul sántítanak. Ha már dugtatok volna és tudnád hogy milyen, akkor érteném hogy vágysz még rá. De így hogy csak kreáltál róla dolgokat ráadásul kislánykorodban amit már rég ki kellett volna nőnöd...
Szívből remélem hogy pofára esel. És az majd rádöbbent arra hogy kezeltesd magad!
jaj hagyjuk már ezt a szöveget.... mintha nem lenne minden embernek valami ilyen vágya vagy gondolata.
nekem legalább nem az jár az eszemben hogy 8emberrel és vibrátorral szexeljek meg perverzkedjek velem azonos nemű emberrel...vannak itt olyanok hogy börtönbüntetés járna érte nehogy már az legyen a nagy szám hogy tetszik valaki akit nem kaphatok úgyse meg. nem lesz semmi egyébként sem felesleges ezen kiakadni...
és ja jól működik a kapcsolatom és azzal sem áltatom magam hogy a pasimnak nincs olyan gondolata mikor meglát egy jó nőt vagy valami kolegát hogy nem dugná meg szívesen. kislánykoromban pedig nem akartam lefeküdni senkivel csak tetszett a doki. mellesleg valamilyen szinten mindeki kötődik az orvosáhzo érzelmileg és ez természetes mivel megmenti az életét, segít neki és mivel az ember ezt azonos szinten meghálálni nem tudja érzelmeket táplál az orvos felé. ez pszichológia. persze nem kell engedni ezeknek az érzelmeknek. de valaki megteszi. mellesleg egyáltalán nem valószínű, hogy ha ott állnék a doki előtt ilyen helyzetben akkor valóban megtenném ezt a dolgot. nem kell képmutatóskodni. 20 évesen nem az a dolgom hogy kiszolgáljak egy férfit és elkötelezzem magam ha nem ő az akivel biztos hogy le akarom élni az életem. nem járunk még olyan régóta, hogy ezt tudjam és vannak problémák... jobb ha most jutnak eszembe ilyenek mint házasan 3 gyerek mellett. és mint mondtam nincs garancia arra hogy ez valaha bekövetkezik sőt majdnem 100% hogy nem. csak jól esett megfogalmazni ezt a gondolatomat, nem sok olyan ember van akinek elmondanám, pont a félreértések elkerülése végett.
Ha van családja akkor nem lesz egyszerű kapcsolatot kialakítani vele, főleg erkölcsileg én nem tudnék.
Régebben nekem is tetszett az egyik dokim. Én is fantáziáltam róla:)
Nem értem mi a baj. Azt mondod, tett már utalásokat arra, hogy lefeküdne veled. Te meg le akarsz feküdni vele.
De akkor hol a francban van a probléma? Kommunikáció és 10 perc kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!