Én csak szexelni akarok egyet! De ezt nem merek megmondani?
Figyelt kérdés
Belezúgtam az orvosomba, menthetetenül. Minden percben rágonolok,fántáziálok róla. Amikor felkelek ő az első gondolatom és amikor lefekszem ő az utolsó...ez már évek óta megy. Van egy jól működő kapcsolatom de ez az érzés akkor sem javul...nagyon zavar mert tudom hogy nem jó így de nem tudok mit tenni :( Leginkább az zavar hogy visszafordíthatatlan szexuális vágyat érzek iránta, már volt köztünk "kevésbé hivatalos" kapcsolat tegeződünk,ő meg tett már utalásokat arra h lefeküdne velem de már egy ideje nem beszéltünk semmi sem történt.
Segitsetek h lehet ettől az érzéstől megszabadulni. Én csak szexelni akarok egy jót. Ő jóval idősebb mitn én de engem ez nem érdekel.
2013. aug. 7. 12:13
11/12 A kérdező kommentje:
jaaaj egyik nap írt, és mindenféléket beszélgettünk, szerintem nem volt túl józan de legalább iagazt beszélt :D. most mit csináljak? csak rá tudok gondolni, meg erre az egészre de érzem hogy nem kéne. szeretem a pasim nem akarom eldobni az egész életünket egy ilyen kalandért. de nem hagy nyugodni ez az egész, pedig megkönyítené az életem ha el tudnám ezt felejteni. 3 éve nem voltam egyedül, mindig volt pasim kicsit hiányzik már a szingliség és egy kis szabadság. de a barátom az egyik legjobb pasi akivel valaha voltam és mindent megad amire szükségem van, nagyon jól megvagyunk. de én fiatal vagyok még most kezdem úgy érezni hiába akarok megállapodni, éldegélni kettesben, legbelül még hiányzik valami. Velem mindig nagyon szigoruan bántak 19 éves koromig még bulizni se voltam. még sosem laktam egyedül úgy hogy csak magammal kellett foglalkoznom. nekem ez hiányzik. talán nem fontos ez, de úgy érzem meg fogom bánni később, hogy nem éltem ki magam.... hjaaj olyan nehéz ez.
2013. aug. 13. 12:47
12/12 anonim válasza:
Akkor tényleg elmeorvosba lehettél szerelmes édes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!