Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szereted magad? Miért?

Szereted magad? Miért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
én ugyanúgy vagyok mint az utolsó hozzászóló, pont mintha én írtam volna... :S
2009. nov. 5. 16:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert jo ember vagyok.Persze vannak hibaim nekem is mint mindenki masnak.
2009. nov. 6. 09:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem magam,mert imádom,hogy ilyen okos vagyok,hogy kitűnök,az összes hibámmal együtt,(bár majd kijavítom:DDD)
2009. nov. 6. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

nem, nem szeretem magam...

nem szép a testem, csendes, lusta vagyok és hülye is.. (nem buta, hülye) ráadásul azt hiszem meleg vagyok

2009. nov. 6. 22:26
 15/16 A kérdező kommentje:

(Itt nincs hasznos, vagy nem hasznos vélemény, mindenkit jóra értékeltem.)

Köszönöm, hogy megtiszteltetek válaszaitokkal!

2009. nov. 8. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szeretem magam bár lenne mit csiszolni a belsőmön=/ De attól függetlenül meg vagyok magammal elégedve. Okos vagyok, tehetséges vagyok zongorából, szép vagyok, jó alakom van, és kissé őrült is vagyok (jó értelemben) DE elég félénk vagyok és visszahúzódó kellemetlenül érzem magam ha valaki ismeretlennel beszélek. Elég sok bajom van pl. tyúkmellkas, bokasüllyedés, gerincferdülés, pigmenthiányos a bal térdem, hörgőszűkületem van és a légcsövem szűkebb mint a nyelőcsövem.
2010. márc. 12. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!