Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szereted magad? Miért?

Szereted magad? Miért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 20:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ha már énse szeretném magam,ki szeressen?
2009. nov. 4. 21:00
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Én például nem szeretem magam. Mindig van valami bajom, egyik elmúlik jön a másik, szóval tiszta selejtesnek érzem magam. Ezen kívül sokszor illetem magam csúnya szavakkal is, például mikor lusta vagyok valamihez, vagy valamit elrontottam. Tudom ennek nem így kéne lennie, de nincs mit szeretnem magamon!
2009. nov. 4. 21:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem magam.Most úgy vagyok vele hogy meg vagyok magammal elégedve külsőleg is és belsőleg is.Bár nem vagyok tökéletes és tudom hogy vannak hibáim de megbékéltem magammal. :) 15/L
2009. nov. 4. 21:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
kijövök magammal, haverok vagyunk, néha vonzódom magamhoz szexuálisan is, de alapvetően a lányok jönnek be.
2009. nov. 4. 21:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szeretem magam, mert csak igy tudok teljes életet élni!

Hogyan szerethetnék másokat(férjemet, fiamat, barátaimat)ha magamat sem tudom szeretni.

Nem kell ahhoz tökéletesnek lenni, hogy az ember elfogadja önmagát, mert nem okkal szeretek valakit, hanem azért mert szeretném szeretni. Tehát nem akkor szeretem a gyerekem, ha jó jegyet kap a dolgozatára, hanem azért szeretem, mert a fiam, és mindenkinek vannak jó és rossz napjai is, tehát nem kell jónak lenni ahhoz, hogy szeressem.

Az a baj, hogy nagyon sok időnek kellett eltelnie, hogy megértsem ezt, de nem telt hiába, mert igy lettem az, aki vagyok.

Azt mondják az ember akkor válik éretté, amikor először tud önmagán igazából nevetni, én ehhez annyit tennék hozzá, hogy talán akkor kezdi el önmagát igazából szeretni is!

2009. nov. 4. 21:27
 6/16 A kérdező kommentje:

21:27

Ez jó!

2009. nov. 4. 21:30
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
nem, az ég világon nincs semmi jó tulajdonságom, amit szeretni lehetne
2009. nov. 4. 22:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szerencsés ember vagyok, hogy mindig magammal lehetek! De nektek még nálam is jobb, mert ti láthattok is engem. Nagyon szeretem magam, talán mindenkinél jobban. Ha meghalnék nagyon hiányoznék magamnak, sőt saját halottamnak tekinteném magam.
2009. nov. 4. 22:18
 9/16 anonim ***** válasza:
54%
én se szeretem magam. tom h kéne mer kül másokat nem tudok úgy szeretni ahogy kéne...de én nem tudom megszeretni magam. kb undorodom magamtól...
2009. nov. 4. 23:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem magam, egy roncs vagyok... Egy év alatt tönkrevágtam a szervezetem valami lelki baj miatt. Már nem tudom szeretni az embereket. Ők úgy gondolják, jó ember vagyok, de a jó emberek nem hiszem, hogy úgy viszonyulnának már lassan az egész élethez, mint én. Csak a barátaimért élek.
2009. nov. 5. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!