Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szereted magad? Miért?

Szereted magad? Miért?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 13:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem...
2010. júl. 20. 13:08
 2/17 anonim ***** válasza:
előző vagyom mert nem érzem jól magam a bőrőmben...
2010. júl. 20. 13:08
 3/17 anonim ***** válasza:
Bizonyos körülmények és pár plusz tulajdonság mellett igen.
2010. júl. 20. 13:10
 4/17 anonim ***** válasza:

Igen, kibékültem magammal. Voltak nehéz időszakok, de elfogadtam, hogy ez van. nem tökéletes a külsőm sem, és a jellemem sem, sokat kellett tanulnom magamról, hogy ezt elfogadjam, de sikerült. ma már békében élek magammal, és ennek a megbékélésnek az emlékére egy tetoválást is csináltattam. :)

Miért szeretem magam? Kitartó vagyok, kemény, és jó az ítélőképességem, ezért jó döntéseket hozok.

2010. júl. 20. 13:12
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
igen. csak mert szeretem, mittudomén, egy nárcisztikus alak vagyok...
2010. júl. 20. 13:21
 6/17 anonim ***** válasza:
35%

Igen is, és nem is.

Igen, ez látszik abból, hogy nem szeretem a szenvedést, és szeretem, vagy szeretném magam jól érezni.

Nem, mert hirtelen haragú vagyok, vannak dolgok, amiket nem viselek el másokban, nem jól tolerálom. Nincs elég türelmem másokhoz. Nem szeretem, idegesít a lassú felfogás. Azon kívül, sok minden más is.

Lehetnék szebb. Okosabb. Jobb.

2010. júl. 20. 13:25
 7/17 anonim válasza:
40%
Én a külsőmet nagyon szeretem,de a belső tulajdonságaimmal van egy kis probléma...
2010. júl. 20. 13:53
 8/17 haggyámán ***** válasza:
Igen. Miért ne kellene szeretnem magam? Én így vagyok tökéletes, akinek meg nem tetszik, az kap egy szép ÍJ kártyát.
2010. júl. 20. 14:07
 9/17 anonim ***** válasza:
igen...mindent szeretek magamban...konkrétumot nem tudok mondani
2010. júl. 20. 15:09
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok önimádó/egoista, de hál' Istennek meg vagyok elégedve magammal! Nem a mások véleménye számít, hanem az, hogy jól érezzem magamat a saját bőrömben!
2010. júl. 20. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!