Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire félénk,...

Miért vagyok ennyire félénk, visszahúzodó?

Figyelt kérdés

Suliban nagyon félénk vagyok,csendes,ha felszólítanak,szinte bepánikolok,és minden hülyeséget mondok.Nincs önbizalmam se,és úgy érzem,h sokan nem kedvelnek,és lenéznek.Van a suliban egy srác,aki nagyon tetszik,de semmi esélyét se látom,h vmi is legyen köztünk.Ő olyan "csajok kedvence",mivel nagyon jól néz ki,biztos nagy az önbizalma is.

Egyébként meg azt érzem belül,h teljesen más vagyok,pl.ha a barátnőmmel vagyok,csak ott tudom igazán elengedni magam.De minden máskor "falat" építek magam köré,és nagyon nehezen nyílok meg.Miért lehet ez?lécci segítsetek,nagyon rossz így:(

15/l

2009. nov. 4. 19:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

hát hogy nézel ki? esetleg jöjj össze velem mert már 2 hónapja egyedül vagyok:S

16f

2009. nov. 4. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm... ez nem társkereső....
2009. nov. 4. 19:39
 3/14 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

barna hajam,barna szemem van....szted jól nézek ki?:D

2009. nov. 4. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:
jaXD
2009. nov. 4. 19:57
 5/14 anonim ***** válasza:
hol lax?
2009. nov. 4. 19:57
 6/14 A kérdező kommentje:

fejér megye.....te?

lécci válaszoljatok a kérdésemre,nem(csak) pasit akarok,hanem válaszokat is:)

2009. nov. 4. 20:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így vagyok, csak egy évvel vagyok idősebb nálad :D Nem tudom, mit kellene csinálnunk :S Már nekem is nagyon rossz így, bár az utóbbi időben kicsit felszabadultabb lettem, de ezzel együtt nőtt az idegességem is (suli előtt állandóan ideges voltam, mikor beértem a suliba elmúlt. mostmár suliban is... de olyan szinten néha azt hittem elájulok =() szóval én már azt hiszem hogy hiába próbálok erőnek erejével tenni ez ellen de ez máshol úgyis vissza fog ütni... szóval passz=(
2009. nov. 6. 01:05
 8/14 anonim ***** válasza:

19 57 vagyok

de zsíír én is fejér megyei vagyok(dunaújvárosnál)

te?

2009. nov. 6. 12:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is eléggé visszahúzódó vagyok.. nagyon szeretnék egy kicsit magabiztosabb lenni. Minden téren, pasizásnál, suliban is (ahol én is mindig leblokkolok)..

17/L

2009. nov. 6. 20:53
 10/14 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak:én is minden téren szeretnék magabiztosabb lenni....na majd idővel,remélem:)

én székesfehérvárnál:)

2009. nov. 7. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!