Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt olyan aki félénk,...

Van itt olyan aki félénk, visszahúzódó, gátlásos volt és megváltozott teljesen?

Figyelt kérdés

tehát felszabadult,laza lett, tele önbizalommal

ha van ilyan akkor írjon ide és írja le hogy csinálta? (:

2009. jan. 4. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Új suliba jöttem, ahol mindent tiszta lappal kezdhettem. Nem cseszegetnek az osztálytársaim minden kis szépséghibám miatt, meg ilyenek, ezért meg is nőtt az önbizalmam és bátrabban adom elő a véleményemet!!

Azelőtt mindig bántottak és nem fogadtak be. Most nagy ívben teszek az ilyen hülye piszkálódásokra, mert tudom, hogy teljesen felesleges velük figlalkozni. Ha igaz rám a jelző, akkor azért nem kell figyelembe venni, ha meg nem, akkor azért. Ezt az j ofőm mondta. És lássuk be, tök igaza van. :)

2009. jan. 4. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ilyen voltam ! Sajnos , mert igy sok jóból kimaradtam!

Egyszerű a titka önmagamat adom , nem érdekel hogy mit gondolnak azok akik nem ismernek és ugy élem az életem ahogy nekem jó ! ez nem az jelenti hogy lesz*arom mindenkinek a fjét és csúnyán bezélek az csak álca lenne szerintem ! mindig jó kedvem van mert pozitivan nézem a dolgokat és az emberek szeretik a jókedvű embereket ! de a legfontosabb h légy önmagad de az 100%osan!

sok sikert!

17 éves lány

2009. jan. 4. 11:11
 3/8 A kérdező kommentje:

most miért kívánsz sok sikert? :D

csak kérdeztem vmit:D xD

2009. jan. 4. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
nahát én pont ilyen voltam. Az osztályomat agyon dicsérik a tanárok, ezért már annyit kell tanulnunk hogy éjjel 3-kor is azt csinálom. Nem volt időm semmire, ráadásul nincs annyira sok barátom. Ezáltal nagyon visszahúzódó voltam. Viszont akik barátaim vannak, hát... Velük nagyon felszabadult tudok lenni! Egész nap röhögök, és nincs megállás. Csak néha ez elmúlik, mert jönnek azok a plázacicák akik elrontják :S
2009. jan. 4. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen énis olyan voltam. Ugy változtam meg hogy átgondoltam hogy így nem lesz jó,mert belülröl tudtam hogy nem olyan vagyok,és volt akora akarat erőm hogy ezen tudjak változtatni. Az iskolával nekem is voltak problémáim de énis másik suliba kerültem és itt tök sok barátom van,sokat beszélgetek szóval csak is magamat adom.És ami fontos hogy elfogadtam magamat amilyen vagyok! Bár még mindig kicsit tartozkodó vagyok de ez leginkább a hangulatomtól függ.
2009. jan. 4. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi voltam.. De aztán idén új suli, új emberek, új élet :D
2009. jan. 4. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon félénk és visszahúzódó voltam.Soha nem volt nagy szám mindig igen csendes voltam,és még hozzá önállótlan is.Aztán bekerültem a középiskolába,ami másik városban van,a lakóhelyemtől 30km-re.Így tanultam egy kis önállóságot.Viszont a suliban nagyon félénk voltam,alig szóltam pár szót,és azzal foglalkoztam,hogy vajon mások mit gondolnak róla,megakartam felelni mindenkinek,ezért soha nem szóltam senkinek egy rossz szót sem.De beláttam hogy ez így nem jó,és én valójában nem ilyen vagyok,megfeleni meg úgy se tudok mindenkinek,és ma már nem is akarok.Nagyon szerettem volna új barátokat szerezni,ezért kénytelen voltam beszélgetni velük,kezdetben nagyon nehezen ment,mindig azon izgultam mit mondjak.De már ez is elmúlta,hisz már tudom hogy ha nem izgulok rajta akkor jönnek magától a dolgok.Nagy akaraterő és elszántság kell hozzá,és akkor menni fog,hidd el nekem.
2009. jan. 8. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Húú ne tudd meg, mennyire kis kiközösített, szótlan, szerény lány voltam. Szörnyűek voltak az osztálytársaim. Mikor bekerültem gimnáziumba, sokkal értelmesebb embereket ismerhettem meg, akikkel hamar megtaláltam a közös hangot. Engedtek kibontakozni, kialakítani a valós énemet, a stílusomat.

Ma már én vagyok az egyik legnagyszájúbb lány a suliban. Jelenleg azon dolgozom, hogy hogyan foghatnám magamat vissza:)

Üdv: 17 csaj

2009. jan. 13. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!