Nektek mi az életcélotok?
Mivel van egy saját lakásom nekem már csak ezek kellenek h
Legyen meg az egészségem.
Soha ne éhezzek.
Számlákat ki tudjam fizetni.
Vagyis legyen egy jó melóm h legyen anyagi biztonságom.
Nyugodt élet.
Szabadidős tevékenységben legyen ami szórakoztat pl dvd, zene videojátékok, orvérzésig nyomatása,persze csak szabadidőben.
Megfelelő nyugdíj.
25 F
Egy olyan lakóközösség kiépítését, ami "független" (amennyire csak lehet) a mindenkori hatalomtól (politikai), és önfenntartó (nem az oroszoktól vesszük a gázt). (amolyan magyarország 2.0)
Megépíttetni a saját autómat, és sorozatgyártási jogokkal a birtokomban értékesíteni. (mindenki olyannal járna az utcákon idővel)
Ezekből a jól menő üzleteimből meg élni, és azoknak segíteni, akik nem csak igénylik, vagy rászorulnak, hanem képesek érte tenni is. Akik megbecsülik, és nem eltékozolják a segítséget.
Megírni életem memoárját, ami életvezetés, pszichológia, filozófia, és sok gyakorlati hambukkal lenne teli. :D
A kis "lakóközösségemben" még építeni egy minden helyzetre felkészült "bunkert", amiben lehetne barkácsolni bármit... (kiszolgáltatottságok nélkül (áram)).
Aztán életem párját megtalálni (ez annyira nem nagy terv mondjuk :D)...
Hirtelen csak ezek jutottak eszembe.
-FÜGGETLENSÉG
-Lehetőleg valami mozgalmas jól fizető állást találni aminek köze van a hobbijaimhoz
( irodák kíméljenek )
-Igazi barátok öregkoromra meg úgy mindenkoromra :D
-Egy feleség akibe mindennap beleszerethetek
-Két lurkó egy fiú és egy lány
-Hangulatos ház fasza kerttel és egy kutyával:D
-Hatalmasakat túrázni extrém helyeken, ejtőernyőzni, szörfözni, száguldozni,búvárkodni, bungee jumpingozni
-Hosszú élet ezekkel együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!