Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek mi az életcélotok?

Nektek mi az életcélotok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Informatikusként dolgozni valamelyik nagy cégnél. Lenne 2 kocsim, egy BMW i3-as a városban való közlekedésre, meg egy a8-as a hosszú utakra, ha menni kell
2013. szept. 11. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Megtalálni életem párját, összeházasodni, családi ház, gyerekek, és boldog lennék :)
2013. szept. 11. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Senki se tudja maga mit akar.
2013. szept. 11. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Metallicánál sikeresebb zenekart összehozni
2013. szept. 11. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
őszintén? Magam se tudom...
2013. szept. 12. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Stabil jól fizetö állás amit szeretek, egy város széli házban élni egy csodás feleséggel/barátnövel aki szeret és megbecsül. Harmóniában élni a mindenkori környezetemmel.
2013. szept. 12. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Mivel van egy saját lakásom nekem már csak ezek kellenek h

Legyen meg az egészségem.

Soha ne éhezzek.

Számlákat ki tudjam fizetni.

Vagyis legyen egy jó melóm h legyen anyagi biztonságom.

Nyugodt élet.

Szabadidős tevékenységben legyen ami szórakoztat pl dvd, zene videojátékok, orvérzésig nyomatása,persze csak szabadidőben.

Megfelelő nyugdíj.

25 F

2013. szept. 13. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Világuralom.
2013. szept. 13. 21:09
 9/10 anonim válasza:

Egy olyan lakóközösség kiépítését, ami "független" (amennyire csak lehet) a mindenkori hatalomtól (politikai), és önfenntartó (nem az oroszoktól vesszük a gázt). (amolyan magyarország 2.0)

Megépíttetni a saját autómat, és sorozatgyártási jogokkal a birtokomban értékesíteni. (mindenki olyannal járna az utcákon idővel)

Ezekből a jól menő üzleteimből meg élni, és azoknak segíteni, akik nem csak igénylik, vagy rászorulnak, hanem képesek érte tenni is. Akik megbecsülik, és nem eltékozolják a segítséget.

Megírni életem memoárját, ami életvezetés, pszichológia, filozófia, és sok gyakorlati hambukkal lenne teli. :D

A kis "lakóközösségemben" még építeni egy minden helyzetre felkészült "bunkert", amiben lehetne barkácsolni bármit... (kiszolgáltatottságok nélkül (áram)).

Aztán életem párját megtalálni (ez annyira nem nagy terv mondjuk :D)...

Hirtelen csak ezek jutottak eszembe.

2013. szept. 24. 09:18
 10/10 anonim válasza:

-FÜGGETLENSÉG

-Lehetőleg valami mozgalmas jól fizető állást találni aminek köze van a hobbijaimhoz

( irodák kíméljenek )

-Igazi barátok öregkoromra meg úgy mindenkoromra :D

-Egy feleség akibe mindennap beleszerethetek

-Két lurkó egy fiú és egy lány

-Hangulatos ház fasza kerttel és egy kutyával:D

-Hatalmasakat túrázni extrém helyeken, ejtőernyőzni, szörfözni, száguldozni,búvárkodni, bungee jumpingozni

-Hosszú élet ezekkel együtt :)

2013. szept. 26. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!