Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek nembírom az iskolát?

Mit tegyek nembírom az iskolát?

Figyelt kérdés
Mit tegyek most volt az 1. hetem 1 gimnázumba ahova beiratkoztam és nemtudom hogy fogom e birni és nagyon félek és depressiós kezdek lenni tőle mert 1-ik az hogy a tesi is húzós hogy eggyáltalán meg e bukok és meg a tananyag is szóval nemtudom mert ha ez nemmegy akkor vége az életemnek mit tegyek?

2013. szept. 6. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
azért ennyire ne gyűlöld azt a szabadidő központot :D
2013. szept. 6. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is gimnáziumba járok...és túl vagyok már sok húzós helyzeten. A lényeg, hogy ne add fel! Velem is így van és volt is : hazajöttem, semmire nem volt időm, csak tanulni...olyan érzés mintha semmi másból nem élne az életem csak az iskolából...de megszokod...ilyenkor még a nyár egyébként is nagyon kísért mindenkit... És nem fogsz megbukni...lehet szenvedni kell, de a jövőért megéri...és ha még sem sikerülne jobb jegyeket kapni, tudd, hogy te mindent megpróbáltál, és ne szégyenkezz miattuk..Sok sikert :))! Kitartás!
2013. szept. 6. 23:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi de ha nemfog menni akkor meg nemlessz jó álásom meg ienek.
2013. szept. 7. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

A gimnázium egyáltalán nem nehezebb a középiskoláknál.. Sőt! Jelenleg kicsit röhögnöm kell. Ha nehéz a 9.-es gimis éved, és már első héten fel akarod adni, akkor valószínűleg egy színvonaltalan szakközépbe érezné jól magát a pici lelked.

Attól még, hogy gimnáziumban végzed a 4 évet és ott szerzel érettségit nem jár mellé, hogy diplomád is lesz. Az a baj, hogy nem leszel ettől okosabb. De minden egyetemhez, főleg amitől leszel is valaki, mert ugye ez a célod. :) Küzdeni kell! Tanulnod kell, ki kell tartanod az utolsó verítékcseppedig, és még annál is tovább! De már az első héten sokkot kaptál. Hmm azt hiszem el kéne gondolkodnod a jelenlegi viselkedéseden, és a kitűzött céljaidon. Próbálj meg arányosítani.

Ahhoz, hogy legyél valaki, tenni kell!

Mondhatni elit általánosban kezdtem, de nem bírtam :( brühü.. Természetesen át írattak egy másik iskolába, ahol nem ragadt rám túl sok ambíció. Jött a gimi 2,5 évet bírtam, aztán át szakközépbe (évismétléssel, 1 hónap alatt 7 szakmai vizsgával). Minden nap este értem haza, mert 9-11 óráim voltak, utána tanulás stb.. Élmény volt napi 4 órát aludni.

Minden évben ugyan ez, év végi szakmai gyakorlati vizsgák. Emellett emelt órák, hogy az érettségim is jól sikerüljön.

Sose dolgoztam, szenvedtem, tanultam ennyit mint ebben az iskolában.

Gimnázium?? :D Befogott füllel megcsináltam volna, mind a 4 évet.

2013. szept. 7. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerinem nem árt, ha jársz iskolába, legálább nyelvtanra. Arra mindenképpen, mert ott talán meg tudnak tanítani írni.
2013. szept. 21. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!