Ti sem szerettétek az osztályotokat, akikkel kijártátok az általánost? Vagy azt az iskolát?
Szia!
Én is most vagyok 8-os...
Az előző sulimba utáltam járni, mindenkit utáltam és engem is utáltak (a tanárok is), pedig sendes lány voltam. Elvileg 2 "barátnőm" volt, de sose lehetett velük normálisan beszélni.
2 éve új suliba jöttem és itt se vagyok az osztály kedvence, de legalább van egy igaz barátnőmakinek bármit elmondhatok :$
És jobb tanuló is lettem, szeretnek a tanárok is :)
Én sose voltam az a nagy barátkozós ès nem is akartam az lenni...
Aki szeret az szeret, aki nem az nem! Senki kedvéért nem fogok megvàltozni. Csak néha kevés ez az egy bnő. És azért sem nyitnak felèm szerintem, mert kicsit más vagyok, de jó nekem ez így!
Én az átlaghoz viszonyítva sok osztályba jártam! :D
1-4.: Nagyon utáltam azt az osztályt. Én céltudatos voltam, versenyekre jártam, sokat rajzoltam, ami rengeteg ember tetszését elnyerte, ők meg kikiáltottak strébernek. -.-" XD
5-6.: Általános sulimban felsőben újraválogatták az osztályokat, és bekerültem egy csodálatos közösségbe. Itt mindenki segítette egymást, órákon nagyon jól szórakoztunk a sok viccesen, ja és ami ritkaság ebben a korban, mindenki el is fogadta a másikat! Ha pedig szomorú volt, még akkor is próbálták megvigasztalni, ha nem voltak nagy barátok, barátnők. :)
7-8.: Hatosztályos gimi, életem legrosszabb döntése volt. Bekerültem egy ostoba osztályba, mindenki kétszínű, önző volt, gusztustalanul viselkedtek. Mivel a hatosztályos miatt rohadt okosnak érezték magukat, beképzeltek is voltak. Mindenki utálta a nála okosabbakat, mert hát hogy képzelik, hogy megfosztják az osztályelsőségtől. A náluk gyengébb tanulókra meg azt mondták, hogy biztos csak protekcióval kerültek be oda. xD My God! :D
Ezután megint léptem. Egy vegyes iskolába: szakközépiskolai és gimnáziumi képzés is volt ott. Azt bezárták egy év múlva, de az osztály együtt maradt, most meg van szakiskola, szakközépiskola, és gimi.
Bár itt nem túl céltudatosak, tudásszomjasak az emberek, mégis intelligensebbnek mondom azt a közeget, mint ezt. :)
Nagyrészt itt is elfogadja szinte mindenki a másikat, nem szólja le, és nem beképzeltek. :)
Jövőre fogok végezni itt, maradtam gimis osztályban. Nem a legjobb osztály, mert sok a veszekedés, és nincs nagy összetartás, de külön-külön pár ember kivételével mindenki aranyos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!