Hogy álltok a dicsekvéssel?
Figyelt kérdés
Én sajnos elég rosszul... Egyre azon kapom magam, hogy dicsekszem, igaz indirekt módon, de az is ugyanaz elvégre. Pl: a sógornőm születésnapjára adtam egy cserepes virágot, mert nagyon szereti őket, így természetesen többet is kapott még. Végig úgy csináltam, hogy derüljön ki melyiket kapta tőlem (mert az volt a kedvenc virágfajtája), pedig az ajándékozás maga a lényeg, nem az, hogy tudják, hogy ez pont tőled volt.
Ti hogy álltok a dicsekvéssel?
2009. nov. 2. 15:13
1/8 anonim válasza:
Hát ez egyáltalán nem dicsekvés, hogy "nézze mindenki ezt én adtam neki" , inkább én a központ dolog :)
2/8 anonim válasza:
Én nem szoktam dicsekedni, nincs is szerényebb ember nálam a földön! :)
3/8 anonim válasza:
Gyűlölöm a dicsekvő embereket. Sajnos a környezetemben van sok ilyen, és teljesen az agyamra mennek. Olyan pofátlanul nyomják a szövegüket, hogy észre se veszik, a másik magasról tesz az ostoba locsogásukra.
Egyszerűen gyű-lö-löm!!!!!
(én nem vagyok ilyen)
4/8 anonim válasza:
én egyáltalán nemvagyok dicsekvős..
5/8 anonim válasza:
Van amikor dicsekvő vagyok és van amikor nem, de az utóbbi van nagy előnyben. Dicsekvésen értem azt, hogy ha valami jó történik velem és azt én egyedül, saját önerőmből értem el, akkor azt szeretem megosztani a barátaimmal, vagy itthon! Ha ez rossz dolog, akkor én is rossz vagyok!
6/8 anonim válasza:
Az egó az ellenség. Nem a másé, a saját. A dicsekvő (meg a többi alvajáró) nincs tudatában ennek. Valamikor kibillen, aztán jobb lesz neki is.
7/8 anonim válasza:
Én mindig dicsekednék! Ha lenne mivel!
8/8 anonim válasza:
Én szoktam dicsekedni, de általában mindig elviccelem a végét! Szóval engem ilyen téren nem kell komolyan venni.. Csak hülyülök, nem vagyok az az orromat fent hordom valahol a felhők közt típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!