Exkeresztény bahái emberek? Hogy álltok a hitetekkel?
Kérdező, ki mondta neked ezt a hatalmas baromságot, hogy nem lehet személyesen kérdezni?
Az általatok keresett hölgy nem Iránban él, csak nem írkál már ide, mert unja a sok értetlenkedő emberkét a Gyik-on.
Üdv: 29/L
Kérdező, bocsi a hülyeségemért, rájöttem, hogy mi a kérdésed. Félreértettem, azt hittem, hogy úgy érted, hogy a hitről nem szabad kérdezni.
Az egyértelmű, hogy emberekről nem szabad kérdezni a Gyikon, ez egy szabály, amit a moderátorok hoztak, hogy az emberek ne nyomozgassanak egymás kiléte/személyes adatai után.
Szólok a barátnőmnek, hogy kerested, majd ír privit.
Anna, ez gyenge. Tudjuk, hogy te vagy az. Nehéz elhinni (számomra), hogy odaadta volna egy barátnőjének a GYIK fiókját, amiből egy embernek 20 is lehet, szóval...
Amúgy a stílusotok is egyezik, szóval szinte tuti, hogy nincs barátnő.
Utolsó, pedig odaadta a Gyikfiókját, hogy neki már nem kell, így nekem nem kellett csinálni másikat.
A barátnőmet kisbaba korunk óta ismerem, így mindent tudok róla.
Sziasztok!
Hú, már nem tudom, ez melyik kommentelőnek fog szólni, mert nem jegyeztem meg az időpontot.
Én még nem vagyok baháí hitű, de a barátnőm nagyon győzköd, hogy az milyen klassz, és úgy néz ki, hogy egyre több sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!