Milyen idegesítő/vicces/ciki szokásaitok vannak?
Az, hogy kb. félévente pakolok el a szobámban, amikor már engem is zavar. Tehát amikor már nem tudok nem rálépni valamire. Általában két lépésből kell ilyenkor az ágyamig eljutnom, mert annyi üres hely van a földön. :D Akadálypálya. :) Viszont ha egyszer elpakolok, akkor mindent! Az még idegesítőbb, hogy ilyenkor fél óráig porszívózok, mert "azóta megint poros lett a föld". :D
Az is idegesítő bennem, hogy az esetek 95 %-ban igazam van, és ki is állok érte. Nem értem, miért, de tudom, hogy idegesíti őket.
Egyebek:
- mindig a hajamat igazgatom, mert valami borzalmasan fest a forgóm. Középen, elöl. x.x
- néha minden ok nélkül kifestem a körmöm, aztán lemosom, és nővéremnek persze elege van a lemosó szagából.
- nem tudok normálisan ülni egy széken. Már a suliban is megszokták a tanárok, hogy 5-10 percenként felveszek egy új pózt. Általában egyik lábamat behajlítom a másik alá, vagy törökülésben ülök a széken, esetleg térdelve. Már nem is szólnak rám. :) Örülnek, hogy nem teszem fel a lábam az ablakba, mert itthon így szoktam, és ezt tudják is. :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!