Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen idegesítő/vicces/ciki...

Milyen idegesítő/vicces/ciki szokásaitok vannak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 06:57
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
fütyülök. észre se veszem magam :D jaa meg csücsörítek pl órán is amikir csak hallgatom a tanárt.meg ha táncolok, ha fényképeznek akkor is csücsörítek
2009. dec. 28. 19:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én ha idegbeteg vagyok ezt mondogatom:Láttam szőrös hörcsögöt, éppen szörpöt szörcsögött. Ha a hörcsög szörpöt szörcsög rátörnek a hörcsög görcsök.
2010. jan. 24. 18:55
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
este mielőtt lefekszem, a párnámat, és takarómat 5ször kirázom, hogy nincs-e benne pók:S nagyon félek a pókoktól:D
2010. febr. 10. 19:58
 24/26 anonim ***** válasza:
83%
Fura, hogy szinte csak lányoknak vannak ilyen szokásai:D
2010. márc. 15. 00:58
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
lány létemre iszonyat lusta és hanyag vagyok:S fél pohárkészlet a szobámban van,több hetes kajamaradékok az asztalomon penészednek,és mindent széthagyok:D:D
2010. júl. 10. 22:08
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy kb. félévente pakolok el a szobámban, amikor már engem is zavar. Tehát amikor már nem tudok nem rálépni valamire. Általában két lépésből kell ilyenkor az ágyamig eljutnom, mert annyi üres hely van a földön. :D Akadálypálya. :) Viszont ha egyszer elpakolok, akkor mindent! Az még idegesítőbb, hogy ilyenkor fél óráig porszívózok, mert "azóta megint poros lett a föld". :D

Az is idegesítő bennem, hogy az esetek 95 %-ban igazam van, és ki is állok érte. Nem értem, miért, de tudom, hogy idegesíti őket.

Egyebek:

- mindig a hajamat igazgatom, mert valami borzalmasan fest a forgóm. Középen, elöl. x.x

- néha minden ok nélkül kifestem a körmöm, aztán lemosom, és nővéremnek persze elege van a lemosó szagából.

- nem tudok normálisan ülni egy széken. Már a suliban is megszokták a tanárok, hogy 5-10 percenként felveszek egy új pózt. Általában egyik lábamat behajlítom a másik alá, vagy törökülésben ülök a széken, esetleg térdelve. Már nem is szólnak rám. :) Örülnek, hogy nem teszem fel a lábam az ablakba, mert itthon így szoktam, és ezt tudják is. :D

17L

2010. júl. 21. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!