Ha ideges vagyok,akkor valakit egész nap is cikizhetek,pl:lánynak fiú nevet adok és egész nap így szólítom.
2009. nov. 2. 08:53
2/26 anonim válasza:
1 éves gyerek után állandóan pakolok (család hiába mondja, hogy elég este lefekvéskor elrámolni, egyszerűen nem bírom a kupit). És ez megy egész nap! Ő rámol, én rendet rakok. Estére összeesek a fáradtságtól, és mikor már aludnia kéne, utoljára búcsúzóul még kijön, és összevissza pakolja a rendet!
Férjem szerint az én rendmániám idegesítő... :))
2009. nov. 2. 10:12
3/26 anonim válasza:
- Néha vakarom a fejem, megpróbálok tudatosan leszokni róla éppen.
- Lusta vagyok vécére kimenni, képes vagyok egy napig tartogatni a "dolgom". Ez mondjuk egy csomó ismerősnek a szokása :D
2009. nov. 2. 10:50
4/26 anonim válasza:
Addig szoktam piszkálni a férjem, amíg az nem lesz amit én akarok :-)
2009. nov. 2. 11:19
5/26 anonim válasza:
Az én hülye szokásaim a fürdőszobában teljesülnek ki. Amikor zuhanyzom mindig leveretem a kád szélén lévő tusfürdős stb. tubusokat. Szinte mindig rám jön a kádban a pisilhetnék, ezért könnyítek magamon és olykor, nagyon sokszor (SZINTE MINDIG) megkívánom magam, ezért olyat teszek, hogy jó legyen...:)
2009. nov. 2. 11:47
6/26 anonim válasza:
Anyámat rettentően idegesíti, hogy ha ideges vagyok, akkor állandóan azt mondom, hogy basszus. Meg ha kérdez valamit, akkor rávágom, hogy fingom sincs. Na ezt is utálja :D Vagy amitől nagyon ki tud akadni, az az, amikor próbál meggyőzni valamiről, és semmi érvem nincs az én álláspontom mellett, akkor gondolkodás nélkül azt mondom, hogy "ez hülyeség", akkor jön az, hogy anyám égnek emeli a tekintetét és a haját tépi :D Belegondolva, csak olyan idegesítő szokásaim vannak, amik anyámat idegesítik :) Haverjaim röhögtek mindig azon, hogy nem bírom elviselni, ha egy cigis dobozt úgy raknak le, hogy nyitva van a teteje. Ha valaki úgy rakja le, akkor kényszeresen becsukom.
22/L
2009. nov. 2. 11:50
7/26 anonim válasza:
Ha a párom mérgelődik rám, akkor Jimmy hangján azt szoktam énekelni " Szeress úgy is, ha rossz vagyok... " :D
2009. nov. 2. 12:38
8/26 anonim válasza:
A szüleimet nagyon idegesíti az a szokásom, hogy mielőtt elindulunk valahova, és már mindenki fel van öltözve utcai ruhába, én képes vagyok pont indulás előtt beülni a WC-re pisilni. :D Az is idegesíti őket, hogy amikor ideges vagyok, akkor mindig azt mondom, hogy "A f@szomat!". Amikor már nagyon ideges vagyok, akkor már üvöltözöm, és rázom a kezemet, de ezen már mindenki röhög. :D
2009. nov. 2. 14:45
9/26 anonim válasza:
Elindulás előtt képes vagyok háromszor is visszordulni megnézni, hogy elzártam gázt/csapot, bezártam rendesen az ajtót,ablakot. Ha ideges vagyok akkor káromkodom. Tankönyveimet csakis nagyság szerinti sorrendben rakom ki az asztalra ( és nem vagyok rendmániás :D)
2009. nov. 2. 17:39
10/26 anonim válasza:
Másokat idegesít, hogy mindig káosz van körülöttem, és szerintük mindenen viccelődöm. (ők meg be vannak savanyodva)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!