Milyen idegesítő/vicces/ciki szokásaitok vannak?
-a boltban mindig megigazítok mindent:D főleg a rágókat
-mindenhol lekapcsolom a villanyt
-nagyság szerint pakolom a könyveim a táskámba
Én ha "rosszalkodom", akkormindig megölelem a párom, és az arcába mondom, hogy "hhhiiiihhiiiihhiiiii", de igazi sunyi hangon :D Erre mindig elérzékenyül és nevet. Vagy azt szoktam, ha valamit akar kérni tőlem, hogy beszaladok a szobába, és a régi reklámot elővéve jön a "papapapapapapapapapa, nem hallom, papapapapapa" :D:D
Nem idegesítő tulajdonképpen, mindig nevet. :)
Ami viszont idegesítő, hogy mindig a flakon alján hagyom a bármit is, mindegy milyen üditő volt, az már nekem nem kell, akkor sem, ha semmi baja.
És esténként rámjön a "szeretsz?" korszak, olyankor párom mindig az órára néz, és mondja, hogy:"na idő van, kezdődik" :D:D
Anyámat az idegesíti bennem, hogy mindig ellopom a szempilla spirálját (mert az enyémet sose találom) és nem viszem vissza a helyére!
Ha ideges vagyok, vagy csak rossz kedvem van, vagy csak épp olyan passzba vagyok, akkor bárkit bármikor képes vagyok a porig alázni. Nem szánt szándékkal, néha észre se veszem, csak akkor amikor a másik már sír.. xD
A suliban a legidegesítőbb baromságaim az, amikor mellettem ül a padtársam befoglalom az egész asztalt és tiszta kupi minden, viszont amikor 1dül ülök tiszta rend az egész pad, a könyvek nagyság szerint, szépen párhuzamosan egymás szélétől..xD
És ami még ide tartozik az, hogy ha épp pörgök, akkor elkezdek énekelni, de ilyen reklámokat vagy refléneket stb.. Mostanában a Maxi King, Ma-xi-King! Megy. xD És a hangomról tudni illik, hogy gyóntató/vallató hatású.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!