Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen idegesítő/vicces/ciki...

Milyen idegesítő/vicces/ciki szokásaitok vannak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 06:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
mostanába mindig azt mondom másoknak hogyha valami baromságot csinálnak hogy "nemkéne" :D
2009. nov. 5. 17:47
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a pohárban,vagy flakonban hagyom az innivaló "alját".
2009. nov. 5. 18:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindenre aztmondom,hogy,,höö neked bejött...(az élet),vagy ,,ámosttánnem",holott egyáltalán nem odavaló dologról van szó,vagy az iskolában mindig hatalmas kupleráj van körülöttem, már egy 5 perces leülésem után mindenhol papírzsepik ,lapok,füzetek és sminket hagyok magam után.A padtársam alig fér el tőlem, mert mindig kipakolok az asztalra mindent és 2 helyet foglalok el.De szerencsémre a körülöttemlévő emberek csak nevetnek rajta(m) :D
2009. nov. 5. 18:47
 14/26 anonim ***** válasza:
99%
ha álmos vagy jobbra-balra dölöngélek..ha nagyon akkor elöre hátraXD ha igazam van akkor bárkinek visszaszolok...tanárnak...valaki szerint huzoosxD ami általában idegesiti az embereket az az hogy bármilyen téma közben képes vagyok forma1röl beszélni:D
2009. nov. 5. 19:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

-a boltban mindig megigazítok mindent:D főleg a rágókat

-mindenhol lekapcsolom a villanyt

-nagyság szerint pakolom a könyveim a táskámba

2009. nov. 5. 19:34
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy nagyon gáz szokásom. Nem viselem el ha töredezik a hajam, és azonnal letépem, ha látok egy megtört hajszálat. Azt mondják ez pszichés eredetű dolog, és nagyon nehéz leszokni róla. Hát nem tudom... engem idegesít, és letépem, pedig nem is vagyok se ideges se feszült stb...
2009. nov. 6. 12:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én ha "rosszalkodom", akkormindig megölelem a párom, és az arcába mondom, hogy "hhhiiiihhiiiihhiiiii", de igazi sunyi hangon :D Erre mindig elérzékenyül és nevet. Vagy azt szoktam, ha valamit akar kérni tőlem, hogy beszaladok a szobába, és a régi reklámot elővéve jön a "papapapapapapapapapa, nem hallom, papapapapapa" :D:D

Nem idegesítő tulajdonképpen, mindig nevet. :)

Ami viszont idegesítő, hogy mindig a flakon alján hagyom a bármit is, mindegy milyen üditő volt, az már nekem nem kell, akkor sem, ha semmi baja.

És esténként rámjön a "szeretsz?" korszak, olyankor párom mindig az órára néz, és mondja, hogy:"na idő van, kezdődik" :D:D

2009. nov. 6. 13:43
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat fingok és ez cseszi a tesóm agyát xD
2009. nov. 6. 14:14
 19/26 anonim ***** válasza:
67%

Anyámat az idegesíti bennem, hogy mindig ellopom a szempilla spirálját (mert az enyémet sose találom) és nem viszem vissza a helyére!

Ha ideges vagyok, vagy csak rossz kedvem van, vagy csak épp olyan passzba vagyok, akkor bárkit bármikor képes vagyok a porig alázni. Nem szánt szándékkal, néha észre se veszem, csak akkor amikor a másik már sír.. xD

A suliban a legidegesítőbb baromságaim az, amikor mellettem ül a padtársam befoglalom az egész asztalt és tiszta kupi minden, viszont amikor 1dül ülök tiszta rend az egész pad, a könyvek nagyság szerint, szépen párhuzamosan egymás szélétől..xD

És ami még ide tartozik az, hogy ha épp pörgök, akkor elkezdek énekelni, de ilyen reklámokat vagy refléneket stb.. Mostanában a Maxi King, Ma-xi-King! Megy. xD És a hangomról tudni illik, hogy gyóntató/vallató hatású.. xD

2009. nov. 6. 20:30
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Körömrágás:'( Nem megy a leszokás XD
2009. nov. 6. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!