Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek erős lelkileg? 21f

Hogyan legyek erős lelkileg? 21f

Figyelt kérdés
szétvagyok esve,mindenkit jobbnak tarok tőlem,bent ülök egész nap,tanulok és gépezek...de szerintem lassan ütött az óra nekem :))help

2013. szept. 3. 21:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Várjátok tovább a sült galambot/csodát, a csajt ki becsönget hozzátok... biztos jön majd holnap.

Sok sikert és kitartást a várakozáshoz! Mind a kettőre nagyon nagy szükségetek lesz!

"szerintem lassan ütött az óra nekem :))"

ha ez neked ennyire vicces, akkor én is vicceskedek, és annyira se méltatlak hogy segítsek.

2013. dec. 19. 14:08
 22/23 A kérdező kommentje:
nem,nem vicceskedek egyáltalán,hidd el!és ha tudsz,akkor jól esne a segitséged!
2013. dec. 19. 14:46
 23/23 anonim ***** válasza:

Csakis te tudsz segíteni magadon!

Amíg be nem látod, addig úszkálhatsz tovább a sz@rtengerben ami körülötted van, és örülhetsz hogy nem hullámzik!

Ha te nem akarsz segíteni magadon, akkor jöhet bármilyen pszichológus, kuruzsló, playmate, 150e$os órabérért... nem fog tudni rajtad segíteni.

2013. dec. 19. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!