Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek erős lelkileg? 21f

Hogyan legyek erős lelkileg? 21f

Figyelt kérdés
szétvagyok esve,mindenkit jobbnak tarok tőlem,bent ülök egész nap,tanulok és gépezek...de szerintem lassan ütött az óra nekem :))help

2013. szept. 3. 21:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhet a segítség,dettó ugyan ilyen vagyok kivéve az hogy tanulok..Segítsetek nekem is!
2013. szept. 3. 21:47
 2/23 anonim válasza:

Üdv a klubban fiúk-lányok:D

Majd lesz valami, vagy nem....

2013. szept. 3. 21:57
 3/23 A kérdező kommentje:
na szépen összejöttünk :))csupa szerencsétlenek vagyunk :)
2013. szept. 3. 21:59
 4/23 anonim ***** válasza:
Egy kicsit :) hozzászoktam.
2013. szept. 3. 21:59
 5/23 A kérdező kommentje:
ehhez nem lehet hozzászokni :)) beszivott a tudatod :)
2013. szept. 3. 22:01
 6/23 cathilina ***** válasza:

Van egy rossz hírem: ha egész nap a szobádban ülsz és nem kommunikálsz senkivel, nem fognak varázsütésre megjavulni a szociális kapcsolataid. Ha nincs senki, aki kirángatna ebből helyzetből, akkor bizony neked kell csinálnod valamit.

Amúgy meg egy csomó lányt ismerek, aki órákig beszélgetne veled egy csésze kávéért cserébe. És még csak meg sem kéne szólalnod :)

2013. szept. 3. 23:13
 7/23 anonim válasza:
Az nem beszélgetés. :D
2013. szept. 12. 22:08
 8/23 anonim ***** válasza:

Bátorság! Menj ki a városba, nézelődj és mosolyogj! Menj ki a szabadba és örülj, hogy láthatod! :)) Ha nehezen barátkozol csak azért is próbáld meg! Mit veszíthetsz??? Nem fog szimpatikusnak találni? Most se, hisz nem is ismer! Próbálkozz!

Ha meg nagyon depis vagy akkor nézz egy szomorú filmet és sírd ki magad, sokat segít hidd el. Fel a fejjel a nap mindig kisüt! :)

2013. szept. 20. 12:17
 9/23 anonim ***** válasza:

Amúgy ha ez se segít, akkor írj nyugodtan privátban.

Előző vagyok.

18 L

2013. szept. 20. 12:18
 10/23 A kérdező kommentje:
szia :)a kérdezű vagyok :) tudnál ajánlani valamilyen könyvet?
2013. szept. 20. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!