Nekem is írhattok és akkor nekem is megoldódnak a gondjaim!
2013. szept. 20. 17:12
13/23 anonim válasza:
Szerintem az egyik legjobb megoldás erre, hogy válasszatok ki valamit, sportot, egy szakot amit megtanultok vagy bármilyen elfoglaltságot és menjetek neki komolyan. Legyetek benne a legjobbak és már nem fogjátok úgy érezni, hogy mások jobbak nálatok és persze így a szociális kapcsolatok is javulnak közben folyamatosan. Ezért persze tenni kell, de ez magától nem fog megoldódni.
2013. okt. 8. 14:13
14/23 anonim válasza:
Na mi van erre felé? Ne halljon el a téma. Tucatnyi hasonló kérdés van, nem hiszem el, hogy nem tud senki semerre lépni.
Rengetegen vagyunk ilyen szerencsétlenek.
Na mit csináltok? Javult valami?
2013. okt. 9. 18:18
15/23 anonim válasza:
Azt hiszem, én is csatlakozom...
Azzal a különbséggel, hogy a barátaim, ismerőseim azt hiszik, hogy micsoda életvidám ember vagyok, és rólam vesznek példát, ha optimistán kell gondolkodni, csak azt nem tudja rólam senki, hogy milyen vagyok itthon, egyedül. Egyszerűen semmihez sincs kedvem, annyira sz.a.r, hogy baromira nem bírok el ezzel az egésszel egyedül. Eszméletlen nagy hangulatingadozásaim vannak, és nem tudom, hogy mit tegyek :(
18F
2013. okt. 23. 16:36
16/23 anonim válasza:
Én holnap kezdek neki a "A békés harcos útja" c. könyvnek.
2013. nov. 22. 01:02
17/23 cathilina válasza:
Mondjuk az valószínűleg segít, ha nem próbálsz mindig úgy csinálni, mintha olyan pozitív személyiség lennél, miközben ugye nem. Mármint ez a társaság-dolog főleg akkor működik, ha tudsz velük a problémáidról beszélni. Nem állítom, hogy egy pszichológus vagyok, de ha valaki úgy érzi, hogy jobb lesz tőle, írjon rám is nyugodtan. 20/N
2013. nov. 22. 01:32
18/23 Srapnel válasza:
Olvass Csernust. Nem minden szempontból lehet vele egyetérteni, de lehet, te is olyan vagy, akinek működik az ő stílusa.
Tanulj. Az rendben van. Emellett sportolhatsz valamit. Vagy eljárhatsz valami karitatív helyre segíteni. Ez utóbbitól nem fogod erősebbnek tartani magad, de értékesebbnek biztosan.
2013. nov. 22. 15:31
19/23 anonim válasza:
mindig van kiút az ilyen mély pontokból!:) ne aggódj, gondolkodj optimistán...
ne úgy fogd fel hogy elérted a mélypontot és soha nem jössz már ki belőle, hanem nézd más szemszögből...ha úgy érzed, hogy tényleg a mélyponton vagy akkor gondold át,hogy végüli akkor innen nincs más út mint felfele!!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!