Van tehetségem egy kicsit valamelyik műfajban?
Rap: http://www.youtube.com/watch?v=dLUMMa9zpl4
Ének: http://www.youtube.com/watch?v=EnGBXUgBTx8
Sosem énekeltem, és sosem rappeltem, gondoltam kikérem valaki véleményét, hátha megmondja érdemes-e valamelyiket folytatnom. De soha éeltemben nem próbálkoztam ilyesmivel.
Magas hangoknál érzem hogy kicsit hamis, de direkt oylat tettem fel, ahol érezni, hogy 0 tanulással "mire vagyok képes" nem tudom magam értékelni, szóval vélemény érdekelne.
Szia. Én járok énekre és tudom, hogy mi micsoda. Nos először is hány éves vagy? Ugyan is 12-15 éves kor között szokott mutálódni a hang, de van hogy hamarabb és van hogy tovább tart. Ha épp benne vagy abban az időszakban akkor tojd le a többieket, mert egyáltalán nem tudják, hogy a mutálódáskor milyen rossz énekelni. Olyankor hamis és rekedtebb szokott lenni az éneklés, de nem mindig. Szerintem próbálgasd énekelgetni pl. a most múlik pontosan, vagy olyan dalokat, amiket szeretsz. Az is meglátszik a hangon, hogy mit szeretsz énekelni és hogy mit nem. A rap az olyan "tűrhető" volt. Azzal is próbálkozhatsz még, ha szereted csinálni. A fiúknál az éneklés nehezebb, mert ott vagy nagyon mélyen tudsz énekelni ,vagy nagyon magasan. Szerintem próbálkozz meg egy dallal, és tedd fel azt is youtube-ra . És akár el is mehetsz egy énektanárhoz ,hogy ha egy szakember véleményét is szeretnéd tudni. A mi kórusunkban is vannak olyan "tehetségek" akik nem is lennének közöttünk ha valaki rá nem beszéli arra, hogy próbálja meg. Viszont vannak olyanok is ,akiknek semmi keresni valójuk sincs a kórusban. És a kor is számít, hisz a mutálódás is tesz a dolgokról.
Nekochan voltam, 12/L
Szerintem akkor tegyél fele gy olyan vidit ahol mindent bele adsz. Mégis mi történne? Max olyan emberek fognak téged bombázni kritikákkal akik nem is ismernek. Hidd el, van benned tehetség, csak a félénkséget kell legyőzni. A következő alkalomkor adj bele apait-anyait, és szó ami szó sza*d le a szomszédot, hiszem ő is azt csinál amit akar, akkor te is csináld azt amit akarsz. Ennyire egyszerű. Bár már most is nekiláthatsz olyan dologba, hogy ha a szüleid éppen kint vannak a városba/udvaron/kiránduláson/munkába akkor fogd meg a mikrofont és mindent bele.
Nekochan voltam, 12/L
Akkor majd szólj ha fent van :)
Nekochan voltam, 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!