Ti bevállalnátok valamelyik külsőt?
Cserébe megkapnátok a karakter képességeit. Semmi betegség, plusz hallhatatlanság. Tudom beteg kérdés :D
Dermesztő ezen a képen szerintem menőn néz ki, mintha azt mondaná: Bitch, I'm faboulus. :D
Ő szívesen lennék, de Bubu külseje túl embertelen, és nem akarok rózsaszín pacni lenni. Doomsday ereje és sebezhetetlensége csábító, de egy ronda, csontkinövéses szörnyeteg sem akarok lenni, meg ő alapból gyűlöl minden életformát. Az utolsót nem ismertem fel.
Haverokkal hülyülés közben merült fel a kérdés. Szerintem simán megérné, főleg az lenne a vonzó a dologban, hogy soha többé nem kéne törődni az emberi dolgokkal, mint a pénz, halál, betegségek stb.. Én lazán bevállalnám, aztán körbejárnám a világot, illetve repülném. Teljesen megérné, hisz cserébe a totális szabadságot kapná az ember.
Utolsó kép az csak egy sima grafika. Amúgy dermesztőben az lenne a rossz, hogy nincs mivel csajozni :D Ha lenne mivel akkor nekem is ő lenne a favorit. Így inkább Bubu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!