"lecserélnéd" valamelyik rokonodat egy sztárra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy beteg kérdés, gondolom, hogy egy épp családban ez a gyerek eszébe se jutna, de én most mégis azt érzem, hogy egy bizonyos zenész sokkal, de sokkal többet ér, mint az apám. És megfordult az a gondolat a fejemben, hogyha egy égő házból csak az egyiket tudnám kimenteni, akkor tuti a zenészt menteném meg. A szóban forgó énekest személyesen nem ismerem, de a zenéjén keresztül mégis valahogy úgy érzem, hogy többet adott nekem, mint a saját apám. Sokkal többet tanultam a dalaiból, mint apám néhány szavából. És ez őszintén szólva megijeszt.2011. aug. 13. 23:54
4/25 anonim válasza:
úgyse ő írja a dalait szóval hülye vagy
5/25 anonim válasza:
de rendes gyerek lehetsz... nem irigylem a szüleidet
6/25 anonim válasza:
Én nem. De gondolom akkor az apáddal nem olyan jó a kapcsolatod. Csak ilyenkor vagy önző, nem gondolsz szegény anyádra (gondolom szereted), mert ő meg belehalna, ha elvesztené apádat. Sőt, ha még meg is tudá, hogy zenészt mentettél ki.
7/25 A kérdező kommentje:
Ő írja a dalait, nem egy Bíber féléről van most szó.
2011. aug. 13. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!