Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Koleszban vagyok,35 kmre lakom a sulitol es nincs busz vagy barmi amivel lehetne jarni. Egy ev eltelt mar a koleszban,most lesz a masodik,de nem szeretem. Eleg zarkozott tipus vagyok es mindig hazakivankozok,es kedvetlen vagyok egesz heten. Olyan tul sokat nem vagyok koleszban mert vasarnap este szoktam visszamenni es penteken estefele mar itthon is vagyok. De azert megis egesz heten az jar az eszemben hogy milyen jo lenne itthon lenni. Szerintetek,hogy tegyem ezt egy kicsit elviselhetobbe? :(2013. aug. 30. 20:44
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert pl. veszel egy kismocit és bejársz vele minden nap. Vagy egy elektromos kerékpárt. Azt talán olcsóbb üzemeltetni.
Hétvégén mivel mész haza, ha nincs busz v bármi?
2/5 A kérdező kommentje:
16 eves lany vagyok....busz van de csak este 9kor van nalunk es utan meg tanlni kell masik napra :(
2013. aug. 30. 22:54
3/5 anonim válasza:
Korábban nem megy busz? Merre laksz - ha szabad?
Így persze megértem, h este 8-ig mi a fenét tudnál csinálni és hol tudnád eltölteni az időt. Gondolom tanulószoba 5-ig, ha van egyáltalán. Nem könnyű, az biztos. Középsuliról van szó?
4/5 anonim válasza:
Én is elég zárkózott vagyok, tudom milyen, amikor egyfolytában az órát lesed a suliban, mert úgy várod, hogy elindulhass haza. De nem az a legjobb megoldás, hogy veszel egy robogót, vagy ilyesmit, hogy hazamehess, hiszen aztán jön az egyetem, munka, stb, nem árt ha addigra már képes vagy elszakadni otthonról. Kicsit próbálj meg nyitni azok felé, akik szimpatikusak, és akikről esetleg tudod, hogy kedvelnek téged. A szobatársaiddal jó a viszonyod?
5/5 A kérdező kommentje:
szerencsere veluk jo viszonyban vagyok csak az a baj,hogy ok egy ev mulva mar nem lesznek ott mert vegeznek :(
2013. szept. 1. 22:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!